Fester & selskaber
FAMILIEFESTER MED STIL
Et arrangement på KOMPAS Hotel Aalborg holdes i charmerende, moderne rammer, hvor I føler jer hjemme og bliver godt serviceret. Om I er et større eller mindre selskab, der skal fejre en særlig dag, gør ingen forskel på vores service. Vi tilbyder til alle stor fleksibilitet og individuel indretning af lokalet, og vi garanterer en god oplevelse i hyggelige omgivelser midt i Aalborg.
FESTBUFFET MENU
Forret
- Varmrøget laks med friske urter og dildcreme
- Crispy salat med røget mørbrad og tyttebærskum og syltet rødløg
- Chili/hvidløgs marineret tigerrejer på asiatisk nuddelbund
- Kyllingesalat med sprødstegt bacon, semidried tomater og mild karrycreme.
- Indbagt laks med spinat og kold sauce verte
- Serveres med dagens brød og smør
Hovedret
- Kryddermarineret svinekam med peberfrugt og tomatflødekartofler.
Langtidsstegt nakkesteg med timiankartofler, stegte svampe og skysovs - Helstegt oksemørbrad med steakfritter og sauce bearnaise (+30 kr./per)
Gammeldags oksesteg med perleløg, persillekartofler, waldorfsalat og skysovs (+25 kr./per) - Kyllingebryst med parmaskinke stegt i citronsmør, serveret med perlebygsalat.
- Vegetar: Spicy panko blomkål med grillede sesam bønner og græsk dip.
Serveres med 2 lækre salater, brød og smør
Dessert
- Citrontærte med brændt marengs Rabarbertrifli med flødecreme og knas
- Nøddebunde med hvid Sahra Bernard og bær
- KOMPAS frugttærten med frisk frugt, bær og creme
- 2 slags gode oste med hjemmelavet sylt og kiks
Vælg 1 forret, 2 hovedretter og 1 dessert: 395 kr./person
Vælg 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter: 425 kr./person
Vælg 2 forretter, 3 hovedretter og 2 desserter: 485 kr./person
Prisen er inklusive opdækning, lokaleleje (6 timer) og moms.
(Min. 20 personer)
MENUER OG MULIGHEDER
KOMPAS Hotel Aalborg tilbyder menuer i forskellige kategorier og prisniveauer, og vi tager gerne udgangspunkt i jeres ønsker, når menuen skal sammensættes. Vælg fx buffet, hvor jeres gæster får et væld af forskellige smagsoplevelser at vælge i mellem. Eller vælg en af vores festmenuer som er tallerkenserveret.
KOMPAS Frokostbuffet
Røget laks med røræg, grønne asparges og purløgscreme
2 slags frisk skåret charcuteri med tilbehør.
Grøn peberpaté serveret med cornichons og sprødstegt bacon
Det lune: små hjemmelavede frikadeller og lækre tærter
Forskellige salater af årstidens grønt
3 lækre oste serveret med hjemmemarinerede valnødder og frisk frugt
Hjemmebagt hvid brownie med friske bær
Udvalg af forskellig brød og smør
Pris per person: 345 kr.
(min. 20 personer)
Prisen er inklusive opdækning, lokaleleje (4 timer) og moms
Tilkøbs muligheder:
Lun rødspættefilet med grov hjemmerørt remulade (25 kr. pr. person)
Kyllingesalat m bacon, og semidry tomater (20 kr. pr. person)
Croissant med hjemmelavet rejesalat (20 kr. pr. person)
Hjemmelavet kartoffel- eller pastasalat (15 kr. pr. person)
KOMPAS TAPASBUFFET
Lakserilette i glas med rugbrødchips
3 slags italiensk charcuteri serveres med oliven og syltet rødløg
Grøn peberpaté serveret med cornichons
3 lækre oste serveret med rødvinskogte valnødder og frisk frugt
Diverse dip, fetacreme, hummus og pesto og smør
Udvalg af groft rugbrød og italiensk inspireret brød
Hjemmebagt lakridskage med hvidchokoladecreme og hindbær
Pris per person: 335 kr.
(min. 20 personer)
Prisen er inklusive opdækning, lokaleleje (4 timer) og moms
Tilkøbs muligheder:
Kyllingesalat m bacon, og semidry tomater (20 kr. pr. person)
Hvidløgsmarineret rejer med urtedip (25 kr. pr. person)
Hjemmelavet haydari med tomater, hvidløg og friske urter (20 kr. pr. person)
2 slags årstidens salater (20 kr. pr. person)
Festmenu 2024
Tallerkenservering – små ristede kartofler og sovs serveres separat
Menu 1:
Forret:
Lakseroulade med rejer og urtedressing
Serveres med dagens brød og smør
Hovedret:
Mørbrad af gris med krydderbearnaise, friske krydderurter og grillede blomkål
Dessert:
Nøddekurv med vanilieis, friske bær og Baileysovs
Pris per person: 445 kr.
Menu 2:
Forret:
Bresaola med parmesanflager, rucola med dryp af trøffelolie
Serveres med dagens brød og smør
Hovedret:
Kalvefilet med lys flødesauce, honningstegte peberfrugt og forårsløg
Dessert:
Tiramisu
Pris per person: 475 kr.
Menu 3:
Forret:
Blinis med røget dyrekølle og artiskok creme
Serveres med dagens brød og smør
Hovedret:
Helstegt oksemørbrad med madagascarsauce, svampe og bønner i parmaskinke.
Dessert:
Dobbelt chokoladekage med passionsfrugt mousse
Pris per person: 495 kr.
Prisen er inklusive opdækning, lokaleleje (6 timer) og moms.
(Min. 20 personer)
Forret:
Varmrøget laks med citronskum og rugbrødschips
Tarteletter med confiteret kylling, cremet velouté og grønne asparges
Kyllingesalat med sprødstegt bacon og mild karrycreme
Serveres med hjemmelavet brød og smør
Hovedret:
Kryddermarineret svinekam med flødekartofler
Helstegt oksemørbrad med små smørristende kartofler og sauce bearnaise (+30 kr./per)
Mini sliders med pulled pork, coleslaw, pommes frites og hjemmelavet aioli
Kalkunbryst med grillede sesam bønner og græsk dip
Serveres med 2 lækre salater, brød og smør
Dessert:
Black Magic – KOMPAS luksus chokoladekage
Hjemmelavet islagkage med daim og mandelbund
2 slags gode oste med hjemmelavet sylteri og kiks
Vælg 2 forretter, 2 hovedretter og 2 deserter
Pris per person: 435 kr.
Prisen er inklusive opdækning, lokaleleje (6 timer) og moms.
(Min. 20. personer)
Koldt
Ingefær/gulerods shot
Chiagrød med hjemmelavet sylt
3 slags pålæg med grønt
Osteanretning m. 3 lækre oste samt frisk frugt og kiks
Marmelader, honning, Nutella og smør
Friskbagte rundstykker, franskbrød og rugbrød
Udvalg af små wienerbrød
Lunt
Blødkogte æg
Scramblet æg og pølse
Leverpostej og Bacon
Pris pr. person: 275 kr.
(Inkl. Opdækning, lokalleje (3 timer) og moms)
(Min. 20 personer)
Tilkøbs muligheder:
Røget laks (35 kr. pr. person)
Pandekager (25 kr. pr. person)
Sodavand/Saft (34 kr. pr. flaske)
Øl (42 kr. pr. flaske)
Husets hvid- eller rødvin (295 kr. pr. flaske)
Velkomstdrink, Cava eller Asti (45 kr./gæst)
Kaffe til dessert
38 kr. pr. pers.
Kaffe med småkager
55 kr. pr. pers.
Kaffe med kage
78 kr. pr. pers.
Natmad/”skrub-af-mad,” vælg mellem:
Porre/kartoffel suppe med sprødt bacon knas
Hjemmelavede frikadeller med pasta- eller kartoffelsalat
Byg-selv-hotdog
Pølsebord med 2 slags nyskåret pålæg og lun leverpostej
85 kr. pr. pers.
Velkomstdrink, vælg mellem:
Cava – Brut (tør)
Asti
Hyldeblomstdrik (alkoholfri)
45 kr. pr. pers.
Husets vin, vælg mellem:
Hvidvin: La Forge Estate, Chardonnay
Rødvin: Bear Creek: Zinfandel
Andre vine efter aftale
285 kr. pr. flaske
Dessertvin, vælg mellem:
Portvin
Likør
450 kr. pr. flaske
Øl
Carlsberg
42 kr. pr. flaske
Sodavand og økologiske safter 34 kr. pr. flaske
Drikkevarer ad libitum (under middagen)
Husets rød- og hvidvin, øl og sodavand
385 kr. pr. pers
Runde borde
25 kr. pr. pers.
Blomster opsats
250-300 kr. pr. stk
Alle priser er inkl. moms, lokaleleje, borddækning, service og ved minimum 20 gæster. Bordpynt er klassisk og enkelt. Større blomsterdekorationer kan tilkøbes efter aftale. Vi tager gerne hensyn til specialdiæter, disse skal dog meddeles 14 dage før arrangementsstart og kan medføre tillæg. Ud over den aftalte arrangementstidsramme påregnes 900 kr. pr. påbegyndt time. Børn under 10 år får halv pris på buffeter og menuer.
BOOK DIT SELSKABSLOKALE HER
Brug formularen til at booke dit lokale, ønske til dato, samt forventet antal deltagere.
Pia Hovaldt Mathiassen
Konferencechef
SPECIELLE ØNSKER TIL DAGEN?
Vi sammensætter dagen præcis efter jeres ønsker og behov. Vi har flere bookinger i 2023 og 2024, men der er stadig ledige datoer.
Henvend dig endelig til vores konferencechef Pia Hovaldt Mathiassen for at høre nærmere hvad vi kan gøre for dig.
FESTER, ARRANGEMENTER OG OVERNATNING
Udforsk også de andre typer arrangementer og fester, vi tilbyder, herunder. Vores alsidige tilbud omfatter alt fra firmafester til private sammenkomster, der alle nyder godt af vores personlig betjenning og unikke faciliteter. Og for dem, der ønsker at forlænge fejringen, byder vi på attraktive overnatningsmuligheder.