Family

Til jer, der søger et fleksibelt familiehotel

Eller jer, der gerne vil bo som en samlet gruppe: Vi har skræddersyet en række forskellige værelsesmuligheder, som vi kalder Family. Så er det nemt at vælge det hotelophold, som passer perfekt til jer.

Morgenmad & oplevelser

Alle vores værelser er inkl. en stor morgenbuffet, hvor der er noget for enhver smag. Så kan I tanke op, før I skal ud og opleve, hvad Aalborg og Nordjylland har at byde på. Få masser af gode idéer her.

Standardværelse til 4 personer

Et oplagt valg til jer, som søger fleksibilitet. På et Standard Family-værelse kan du tilvælge to ekstra opredninger i form af lækre, nye køjesenge, som slås ud fra væggen. Alle Standard Family-værelser befinder sig i vores historiske bygning og er blevet renoveret i 2023.

Se Standardværelser med mulighed for at tilkøbe en køjeseng her.

Hotellejlighed

Er I seks til ni personer, kan vi varmt anbefale vores store hotellejlighed på 100 m2. Her får I stort opholdsrum, komplet køkken, egen altan, egen indgang og meget mere. Det er en helt unik hotelmulighed i midten af Aalborg.

Se mere om vores flotte hotellejlighed her.

Superior x 2

Her får I to af vores bedste værelser, Superior, med en connection dør i mellem, så I har adgang til hinanden uden at skulle ud på gangen. Denne mulighed passer bedst til familier på op til fire personer.

Superior-værelserne er lidt mere eksklusive end vores øvrige værelser.

Se mere om Superior her.

Standarddobbeltværelse 2+1

Standardværelserne er blandt vores mest benyttede værelser, takket være høj komfort og fleksibilitet til en god pris.

På alle standarddobbeltværelserne har I mulighed for at få en ekstra opredning.

Se mere om standardværelserne her.