Family

Til jer, der søger et fleksibelt familiehotel

Eller jer, der gerne vil bo som en samlet gruppe: Vi har skræddersyet en række forskellige værelsesmuligheder, som vi kalder Family. Så er det nemt at vælge det hotelophold, som passer perfekt til jer.

Morgenmad & oplevelser

Alle vores værelser er inkl. en stor morgenbuffet, hvor der er noget for enhver smag. Så kan I tanke op, før I skal ud og opleve, hvad Aalborg og Nordjylland har at byde på. Få masser af gode idéer her.

Comfort Family

Et oplagt valg til jer, som søger fleksibilitet. På et Comfort Family-værelse kan du tilvælge to ekstra opredninger i form af lækre, nye køjesenge, som slås ud fra væggen.

Alle Comfort Family-værelser er helt nye, velindrettede hotelværelser med gulvtæppe og aircondition.

Se Family Comfort-værelserne her.

Hotellejlighed

Er I seks til ni personer, kan vi varmt anbefale vores store hotellejlighed på 100 m2. Her får I stort opholdsrum, komplet køkken, egen altan, egen indgang og meget mere. Det er en helt unik hotelmulighed i midten af Aalborg.

Se mere om vores flotte hotellejlighed her.

Superior x 2

Her får I to af vores bedste værelser, Superior, med en connection dør i mellem, så I har adgang til hinanden uden at skulle ud på gangen. Denne mulighed passer bedst til familier på op til fire personer.

Superior-værelserne er lidt mere eksklusive end vores øvrige værelser.

Se mere om Superior her.

Standarddobbeltværelse 2+2

Standardværelserne er blandt vores mest benyttede værelser, takket være høj komfort og fleksibilitet til en god pris.

På alle standarddobbeltværelserne har I mulighed for at få en til to ekstra opredninger på en komfortabel sovesofa, så der er op til fire sengepladser i ét rum.

Se mere om standardværelserne her.