Services

Mere end et hotelværelse

Som gæst på KOMPAS Hotel Aalborg får du adgang til en række forskellige faciliteter og tilbud, som vi tilbyder ud over almindelig hotelservice.

Parkering

Vi har 32 udendørs parkeringspladser til rådighed lige uden for hovedindgangen samt en parkeringskælder med 10 almindelige pladser og en handikapplads. Efter du har parkeret på vores parkeringsplads, kan du registrere din bils nummerplade og betale for parkering gennem Easy Park, Park Park eller OK app.

Vores udendørsparkering har flere ladestander af type Monta. Registrering og betaling foregår via linket. Bemærk venligst, at man ikke kan forudbestille en parkeringplads.

I forlængelse af hotellets p-plads ligger der også en offentlig p-plads med betaling mellem kl. 8.00 og 19.00.

Se et overblik over vores parkeringsmuligheder her.

KOMPAS lounge og café

Du behøver ikke gå længere væk end til stueetagen for at nyde en kop kaffe, et glas vin eller en specialøl. I KOMPAS lounge og café serverer vi en udvalgt menu af drikkevarer og snacks, som du kan nyde i vores nye loungeområde med udsigt til Limfjorden. Hvis vejret tillader det, er du også velkommen til at nyde din forfriskning på vores overdækkede terrasse ved hovedindgangen mod Østerbro.

Sauna

Sauna er en perfekt ting at nyde på hotellet, især om vinteren. Vores sauna ligger i kælderen og i kan bare kontakte receptionen som vil tænde den for jer. Det tager circa 30 minutter at opvarme saunaen. Når i er færdige med at bruge saunaen afleverer i nøglen i receptionen. Vi anbefaler at nyde en tur i saunaen med en god cold drink fra hotellets bar.

Cykelleje

Oplev Aalborg i et lavere tempo og med vind i håret på en cykeltur langs havnefronten og rundt i byen. KOMPAS Hotel Aalborg har fem citybikes, som kan lejes på time- eller dagsbasis. Spørg efter priser og nærmere info i receptionen.

Fitness

Hvis du ønsker at træne, mens du bor hos os, skal du blot gå 50 m over til vores nærmeste nabo, DGI Huset Nordkraft. Her kan du benytte deres fitnessfaciliteter, efter at du har booket din træning i receptionen på KOMPAS Hotel Aalborg.

Statsaftaler

KOMPAS Hotel Aalborg har indgået en aftale med Moderniseringsstyrelsen, hvilket betyder, at vi kan tilbyde rigtig gode priser for statsansatte på overnatning.

Din digitale gæstebog

For at gøre dit ophold mere personligt og for at nedsætte papirforbruget, har vi samlet alt praktisk information til dig i en digitale velkomstpakke, du modtager pr. mail før check in. Her kan du læse mere om hotellets faciliteter, forespørge en overraskelse på værelset eller finde vouchers til lokale restauranter.

Wi-fi

Du skal ikke bekymre dig om internet, når du er gæst hos os, for der er gratis adgang til wi-fi overalt på hotellets område.