Services 2018-11-13T17:07:16+00:00

Services

Mere end et hotelværelse

Som gæst på KOMPAS Hotel får du adgang til en række forskellige faciliteter og tilbud, som vi tilbyder udover almindelig hotelservice.

Parkering

KOMPAS Hotel ligger fem minutter fra motorvej E45, og mange af vores gæster kommer i bil. Vi har 32 udendørs parkeringspladser til rådighed samt en parkeringskælder med 10 almindelige pladser og 1 handikapplads. Du betaler for parkering på hotellets p-pladser via PARKPARK’s app. Download app’en her: Apple Store eller Google Play. Det er desværre ikke muligt at reservere en parkeringsplads.

Wi-fi

Du skal ikke bekymre dig om internet, når du er gæst hos os, for der er gratis adgang til wi-fi overalt på hotellets område.

Cykelleje

Oplev Aalborg i et lavere tempo og med vind i håret på en cykeltur langs havnefronten og rundt i byen. KOMPAS Hotel har fem citybikes, som kan lejes på time- eller dagsbasis. Spørg efter priser og nærmere info i receptionen.

Fitness

Hvis du ønsker at træne, mens du bor hos os, skal du blot gå 50 m over til vores nærmeste nabo, DGI Huset Nordkraft. Her kan du benytte deres fitnessfaciliteter, efter at du har booket din træning i receptionen på KOMPAS Hotel.

KOMPAS lounge og café

[mere info kommer]

Du behøver ikke gå længere væk end til stueetagen for at nyde en kop kaffe, et glas vin eller en specialøl. I KOMPAS lounge og café serverer vi en udvalgt menu af drikkevarer og snacks, som du kan nyde i vores nye loungeområde med udsigt til Limfjorden. Hvis vejret tillader det, er du også velkommen til at nyde din forfriskning på vores overdækkede terrasse ved hovedindgangen mod Østerbro.

Book dit ophold her