fbpx
Services 2019-06-05T13:31:18+00:00

Services

Mere end et hotelværelse

Som gæst på KOMPAS Hotel Aalborg får du adgang til en række forskellige faciliteter og tilbud, som vi tilbyder ud over almindelig hotelservice.

Parkering

Mange af vores gæster kommer i bil, fordi KOMPAS Hotel Aalborg kun ligger fem minutter fra motorvej E45 og dog stadig i centrum af Aalborg. Vi har 32 udendørs parkeringspladser til rådighed lige uden for hovedindgangen samt en parkeringskælder med 10 almindelige pladser og en handikapplads.

Udendørs parkering koster 13 kr./time, 65 kr./døgn, mens en p-plads i hotellets parkeringskælder koster 100 kr./døgn. Parkering registreres og betales via app’en PARKPARK, som du kan downloade her: App Store eller Google Play. Har du brug for hjælp til betaling, så henvend dig i receptionen.

I forlængelse af hotellets p-plads ligger der også en offentlig p-plads med betaling mellem kl. 8.00 og 19.00.

Wi-fi

Du skal ikke bekymre dig om internet, når du er gæst hos os, for der er gratis adgang til wi-fi overalt på hotellets område.

Cykelleje

Oplev Aalborg i et lavere tempo og med vind i håret på en cykeltur langs havnefronten og rundt i byen. KOMPAS Hotel Aalborg har fem citybikes, som kan lejes på time- eller dagsbasis. Spørg efter priser og nærmere info i receptionen.

Fitness

Hvis du ønsker at træne, mens du bor hos os, skal du blot gå 50 m over til vores nærmeste nabo, DGI Huset Nordkraft. Her kan du benytte deres fitnessfaciliteter, efter at du har booket din træning i receptionen på KOMPAS Hotel Aalborg.

KOMPAS lounge og café

Du behøver ikke gå længere væk end til stueetagen for at nyde en kop kaffe, et glas vin eller en specialøl. I KOMPAS lounge og café serverer vi en udvalgt menu af drikkevarer og snacks, som du kan nyde i vores nye loungeområde med udsigt til Limfjorden. Hvis vejret tillader det, er du også velkommen til at nyde din forfriskning på vores overdækkede terrasse ved hovedindgangen mod Østerbro.

Booking