Hotel

Alt inden for rækkevidde

Velkommen på KOMPAS Hotel Aalborg – byens hyggeligste hotel. Vi håber, du føler dig hjemme og nyder dit hotelophold, mens du bor hos os. Lige meget om du er på weekendophold, miniferie eller forretningsrejse, vil du opleve, at alt, hvad du har lyst til og behov for, er lige i nærheden.

KOMPAS Hotel Aalborg ligger både i centrum af byen og tæt på motorvejen, omgivet af kultur, natur og den særlige atmosfære, som kun Aalborg kan tilbyde. Vi har mange forskellige hotelværelser at vælge i mellem, og hver morgen venter en stor og assorteret morgenbuffet i vores hyggelige restaurant. Skulle du have særlige ønsker og behov, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Centralt • Hyggeligt • Charmerende

KOMPAS Hotel Aalborg er et moderne hotel beliggende i hjertet af Aalborg, tæt på den nyrenoverede havnepromenade, gågaden og Musikkens Hus. Hotellet har over 100 lyse værelser indrettet i nordisk stil med flotte vægmalerier, der præsenterer byens sjæl. Her vil du altid føle dig velkommen, og i hotellets moderne lounge kan du nyde gode drinks og lokaløl.

Mærk historiens vingesus

KOMPAS Hotel Aalborg blev oprindeligt grundlagt som Aalborg Sømandshjem tilbage i 1905, men er i dag et moderne, charmerende og veldrevet turisthotel, hvor både feriegæster, kunstnere og forretningsfolk holder til som stamgæster.

Dit ophold gør en forskel

Vi er et 100 % non-profit hotel, hvor al overskuddet går til velgørende formål, primært i den maritime sektor. Når du bruger os til overnatning eller et arrangement, er du med til at gøre en forskel for rigtigt mange mennesker. Vi kalder det KOMPASsion.

Statsaftaler

KOMPAS Hotel Aalborg har indgået en aftale med Moderniseringsstyrelsen, hvilket betyder, at vi kan tilbyde rigtig gode priser for statsansatte på overnatning.

★★★ Plus stjerneklassificeret hotel

Vi vil gerne give vores gæster tryghed for hvilket standard de kan forvente sig af deres hotelophold hos os. Derfor blev KOMPAS Hotel stjerneklassificeret efter Hotel Stars Union ordning som et tre stjernet superior hotel.