fbpx
Hotel 2019-03-20T12:54:26+00:00

Hotel

Alt inden for rækkevidde

Velkommen på KOMPAS Hotel Aalborg – byens hyggeligste hotel. Vi håber, du føler dig hjemme og nyder dit hotelophold, mens du bor hos os. Lige meget om du er på weekendophold, miniferie eller forretningsrejse, vil du opleve, at alt, hvad du har lyst til og behov for, er lige i nærheden.

KOMPAS Hotel Aalborg ligger både i centrum af byen og tæt på motorvejen, omgivet af kultur, natur og den særlige atmosfære, som kun Aalborg kan tilbyde. Vi har mange forskellige hotelværelser at vælge i mellem, og hver morgen venter en stor og assorteret morgenbuffet i vores hyggelige restaurant. Skulle du have særlige ønsker og behov, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Mærk historiens vingesus

KOMPAS Hotel Aalborg blev oprindeligt grundlagt som Aalborg Sømandshjem tilbage i 1905, men er i dag et moderne, charmerende og veldrevet turisthotel, hvor både feriegæster, kunstnere og forretningsfolk holder til som stamgæster.

Læs mere

Dit ophold gør en forskel

Vi er et 100 % non-profit hotel, hvor al overskuddet går til velgørende formål, primært i den maritime sektor. Når du bruger os til overnatning eller et arrangement, er du med til at gøre en forskel for rigtigt mange mennesker. Vi kalder det KOMPASsion.

Læs mere
Booking