Oplev Aalborg

Gå på opdagelse i Aalborg, hvor du altid finder nye steder, anderledes oplevelser, spændende historier, ægte storbystemning og nordjysk underspillethed. Nordjyllands hovedstad er en perle, som altid overrasker, og en oplagt destination for en miniferie eller et weekendophold. To af byens største attraktioner, Musikkens Hus og Nordkraft, er KOMPAS Hotel Aalborgs nærmeste naboer.

Seværdigheder i Aalborg

Aalborg er en kulturby med en rig historie. Musikkens Hus er byens musikalske hjerte, mens Skråen og Teater Nordkraft tilbyder en bred vifte af scenekunst. Aalborg Zoo byder på natur oplevelser og et indblik i dyreverdenen. Lindholm Høje er et vindue til fortiden, hvor vikingetidens historie bliver levende. Disse seværdigheder, hver unik, tilsammen udgør de en harmoni af oplevelser i Aalborgs puls, fra melodiske rytmer til historiske fortællinger og naturskønne scenerier, der indbyder til udforskning og fordybelse i byens kulturelle tapestri.

Storby med historie og sjæl

På Aalborgs nyrenoverede havnefront finder du arkitektur i verdensklasse, velbesøgte parker, gourmetrestauranter i tidligere pakhuse og meget mere, som du kan nyde sammen med udsigten over Limfjorden og en frisk vind i ansigtet.

KOMPAS Hotel Aalborg ligger blot et minuts gang fra den østlige ende af havnefronten og ikke langt fra museer, oldtidsminder og historiske bygninger.

Shopping

Det tager kun fem minutter at gå fra hotellet til den ene af Aalborgs to, store gågader, hvor du finder et væld af specialbutikker i god kombination med de velkendte kædebutikker samt flere store varehuse. Er du på miniferie i Aalborg, så tag dig god tid til shopping – der er mange, spændende butikker at besøge og gastronomiske oplevelser at få, når ressourcerne skal fyldes op undervejs.

Kunst & arkitektur

Kunst og arkitektur spiller en stor rolle i Aalborg, hvor bl.a. Utzon Center, Musikkens Hus og Kunsten sætter sine markante præg på bybilledet. Men der er også mange andre kunst- og arkitekturoplevelser i byen, hvor man overraskes af alsidig kreativitet og modigt kunsthåndværk. Besøg fx Kunsthal NORD, eller gå på opdagelse gennem Aalborg centrum med Street Art.

Cykeltur

Oplev Aalborg i et lavere tempo og med vind i håret på en cykeltur langs havnefronten, rundt i byen til forskellige seværdigheder og måske også et smut til Nørresundby. KOMPAS Hotel Aalborg har fem citybikes, som kan lejes på time- eller dagsbasis. Spørg efter priser og nærmere info i receptionen.

Enjoy Aalborg

Læs meget mere om byens seværdigheder, gastronomiske oplevelser, historie og byliv på Enjoy Aalborgs hjemmeside, og bliv inspireret til at besøge Nordjyllands hovedstad igen og igen.

VisitNordjylland

Er I på miniferie, og har I lyst til at bevæge jer ud af byen, ligger alle Nordjyllands oplevelser og events for jeres fødder. Fra Skagen i nord til Cold Hawaii i vest – det nordlige Danmark har masser unikke attraktioner, som alle er inden for køreafstand fra Aalborg.