fbpx
Oplev Aalborg 2019-02-28T15:14:56+00:00

Oplev Aalborg

Gå på opdagelse i Aalborg, hvor du altid finder nye steder, anderledes oplevelser, spændende historier, ægte storbystemning og nordjysk underspillethed. Nordjyllands hovedstad er en perle, som altid overrasker, og en oplagt destination for en miniferie eller et weekendophold. To af byens største attraktioner, Musikkens Hus og Nordkraft, er KOMPAS Hotel Aalborgs nærmeste naboer.

Alt om Aalborg på mobilen

Brug din mobil som dit eget lille turistkontor! Via app’en ”Local Alex” finder du information om Aalborg, seværdigheder, events, kultur, transport og meget mere. Sig farvel til bunken af turistbrochurer, og download ”Local Alex” her: App Store eller Google Play.

Havnefronten

På Aalborgs nyrenoverede havnefront finder du arkitektur i verdensklasse, velbesøgte parker, gourmetrestauranter i tidligere pakhuse og meget mere, som du kan nyde sammen med udsigten over Limfjorden og en frisk vind i ansigtet.

Aalborgs fortid som industriby er fremhævet i den moderne, rå havnefront, som klart er en oplevelse værd. KOMPAS Hotel Aalborg ligger blot et minuts gang fra den østlige ende af havnefronten.

Læs mere

Musikkens Hus

Man behøver blot at betragte vores nærmeste nabo, Musikkens Hus, udefra for at vide, at her er tale om en sand kulturinstitution i Aalborg. Den bombastiske og enestående bygning er et besøg værd i sig selv, og hvis I har tid, kan vi også varmt anbefale at opleve en koncert i den helt unikke koncertsal, hvor akustikken er i verdensklasse.

Programmet spænder bredt over alle genrer, og billetter kan købes på www.musikkenshus.dk.

Shopping

Det tager kun fem minutter at gå fra hotellet til den ene af Aalborgs to, store gågader, hvor du finder et væld af specialbutikker i god kombination med de velkendte kædebutikker samt flere store varehuse. Er du på miniferie i Aalborg, så tag dig god tid til shopping – der er mange, spændende butikker at besøge og gastronomiske oplevelser at få, når ressourcerne skal fyldes op undervejs.

Læs mere

Kunst & arkitektur

Kunst og arkitektur spiller en stor rolle i Aalborg, hvor bl.a. Utzon Center, Musikkens Hus og Kunsten sætter sine markante præg på bybilledet. Men der er også mange andre kunst- og arkitekturoplevelser i byen, hvor man overraskes af alsidig kreativitet og modigt kunsthåndværk. Besøg fx Kunsthal NORD, eller gå på opdagelse gennem Aalborg centrum med Street Art.

Læs mere

Skråen

Skråen er en af Aalborgs ældste og bedste musikscener, hvor danske og udenlandske kunstnere har underholdt os gennem 40 år. Skråen ligger i kulturhuset Nordkraft, og vi kan varmt anbefale, at I tjekker programmet på forhånd, for Skråen har altid noget godt i ærmet!

Læs mere

Teater Nordkraft

Lad dig overraske og imponere over tankevækkende og toneangivende teater på Teater Nordkraft, som er kendt for ny og udfordrende scenekunst med både danske og udenlandske kunstnere. Teatret ligger også nabo til KOMPAS Hotel Aalborg.

Læs mere

Zoo

Aalborg Zoo er måske Danmarks bedste og mest interaktive zoo! Her finder du 11 ud af de 12 mest populære zoo-dyr og hundredvis af andre dyrearter. Der er masser af oplevelser, kig bag kulisserne og ikke mindst en gigantisk legeplads midt i parken.

Aalborg Zoo har åbent hver dag året rundt og ligger kun 10 minutter i bil fra KOMPAS Hotel Aalborg.

Læs mere

Vikinger på Lindholm Høje

Gå 1.500 år tilbage i tiden på en af Danmarks smukkeste og største vikingegravpladser. Se, hvordan vikingerne levede på Lindholm Høje, og oplev livet omkring Limfjorden i oldtiden. På Lindholm Høje finder I den store gravplads, museum med to store udstillinger, vikingebutik og café – kun 10 minutter i bil fra hotellet.

Læs mere

Cykeltur

Oplev Aalborg i et lavere tempo og med vind i håret på en cykeltur langs havnefronten, rundt i byen til forskellige seværdigheder og måske også et smut til Nørresundby. KOMPAS Hotel Aalborg har fem citybikes, som kan lejes på time- eller dagsbasis. Spørg efter priser og nærmere info i receptionen.

VisitAalborg

Læs meget mere om byens seværdigheder, gastronomiske oplevelser, historie og byliv på VisitAalborgs hjemmeside, og bliv inspireret til at besøge Nordjyllands hovedstad igen og igen.

Læs mere

VisitNordjylland

Er I på miniferie, og har I lyst til at bevæge jer ud af byen, ligger alle Nordjyllands oplevelser og events for jeres fødder. Fra Skagen i nord til Cold Hawaii i vest – det nordlige Danmark har masser unikke attraktioner, som alle er inden for køreafstand fra Aalborg.

Læs mere
Booking