Konfirmation

Hold jeres konfirmationsfest i KOMPAS Hotel Aalborgs charmerende og moderne rammer midt i byen. Her kan I føle jer hjemme og blive godt serviceret. Vi er også meget fleksible omkring indretning af lokalet, hvis I har nogle helt særlige ønsker til oppyntning og borddækning. Vores skønne hotel ligger lige ved havnefronten som giver mulighed for at tage flotte konfirmationsbilleder ved vandet.

Konfirmationsmenu 2025

KOMPAS Hotel Aalborg tilbyder menuer i forskellige kategorier og prisniveauer, og vi tager gerne udgangspunkt i jeres ønsker, når menuen skal sammensættes.

Tag et kig på vores lækre menu for i år.

Vores gæster siger…

“Vi holdte en fantastisk konfirmation på Kompas hotel.
Alle gæster roste maden. Super lækre lokaler, toiletter og faciliteter. Super søde tjenere og fantastisk service ved booking og inden festen.”
Henriette, Mor til Sophia

“Peter havde en rigtig dejlig konfirmation på Kompas og vi var meget tilfredse med de lyse lokaler, maden, betjeningen og personalet. Vi blev mødt af et imødekommende og positivt personale lige fra det første møde, hvor vi så lokalerne, og til vi sagde ’tak for i dag’ om aftenen efter konfirmationen. Vi var i dialog med konferencechef Pia Hovaldt et par gange op til dagen, og vi fik en rigtig god service. Vi var særligt glade for at benytte kælderen under selskabslokalet, hvor konfirmanden og de unge mennesker hyggede sig med bordtennis og bordfodbold.”

Hanne, Mor til Peter

“Vi havde en skøn fest på Kompas Hotel i maj 2023. Maden var lækker, lokalerne lyse og stemningen var i det hele taget i top.”

Lene, Mor til Oscar

Konfirmation 2025

Når I skal fejre en helt særlig dag som konfirmation, er stemning, indretning af festlokaler og menu nogle af de vigtigste omdrejningspunkter, og det ved vi. Derfor tilbyder vi altid en uforpligtende rundvisning og snak om festen, inden I træffer jeres endelige valg.

KOMPAS Hotel Aalborgs fest- og selskabslokaler rummer op til 100 spisende gæster og er indrettede i varm, nordisk stil. Der er stor fleksibilitet ift. egen indretning og oppyntning af lokalet.

Alle lokaler har moderne AV-udstyr; der er gode parkeringsmuligheder lige ved døren, og så har vi også altid et godt tilbud til eventuelle overnattende gæster.

 Alle priser er inkl. moms, lokaleleje, borddækning, service og ved minimum 20 gæster. Bordpynt er klassisk og enkelt. Større blomsterdekorationer kan tilkøbes efter aftale. Vi tager gerne hensyn til specialdiæter, disse skal dog meddeles 14 dage før arrangementsstart og kan medføre tillæg. Ud over den aftalte arrangementstidsramme påregnes 900 kr. pr. påbegyndt time. Børn under 10 år får halv pris på buffeter og menuer. 

Specielle ønsker til dagen?

Vi sammensætter dagen præcis efter jeres ønsker og behov. Vi har flere bookinger i 2024, men der er stadig ledige datoer. Henvend dig endelig til vores konferencechef Pia Hovaldt Mathiassen for at høre nærmere hvad vi kan gøre for dig.

Telefon: (+45) 41 71 09 93 / E-mail: pia@kompashotel.dk

Pia Hovaldt Mathiassen

Konfirmationsfest i hjertet af Aalborg

Konfirmation er en stor dag i livet af et ungt menneske. Skab uforglemmelige minder sammen med dit barn i hjertet af Aalborg. KOMPAS Hotel ligger lige ved siden af Nordkraft og tæt på den nyrenoveret havnefront. Her er der mange steder til at tage stemningsfulde konfirmationsbilleder.