Julefrokost

En julefrokost på KOMPAS Hotel Aalborg holdes i charmerende, moderne rammer, hvor I føler jer hjemme og bliver godt serviceret. Om I er et større eller mindre selskab, der skal fejre årets julefrokost, gør ingen forskel på vores service. Vi tilbyder til alle stor fleksibilitet og individuel indretning af lokalet, og vi garanterer en god oplevelse i hyggelige omgivelser midt i Aalborg.

Hyggelige rammer til årets fest

Når I skal fejre årets julefrokost i Aalborg, er stemning, indretning af festlokaler og menu nogle af de vigtigste omdrejningspunkter, og det ved vi. Derfor tilbyder vi altid en uforpligtende rundvisning og snak om julefrokosten, inden I træffer jeres endelige valg.

KOMPAS Hotel Aalborgs tilbyder fest- og selskabslokaler for 25-80 spisende gæster. Lokalerne er indrettede i varm, nordisk stil og er perfekte til årets julefrokost i Aalborg. Der er stor fleksibilitet ift. egen indretning og oppyntning af lokalet.

Alle lokaler har moderne AV-udstyr; der er gode parkeringsmuligheder lige ved døren, og så har vi også altid et godt tilbud til eventuelle overnattende gæster.

Menuer

KOMPAS Hotel Aalborg tilbyder 2 julefrokoster med fokus på tradition og velsmag.

Vælg mellem ”Den traditionelle julebuffet”, hvor jeres gæster får alle de lækre retter, der hører julen til,
eller “Julefrokost med et twist”, den med lidt ekstra lækkert.

Kontakt os og hør nærmere

Kom forbi til et uforpligtende møde, og se lokalerne, før I bestiller. Ring eller skriv til Pia, vores konferencechef, på 41 71 09 93 eller pia@kompashotel.dk. Så vil hun svare på jeres spørgsmål og sørge for, at I får en formidabel julefrokost.

Husk, at julen altid kommer hurtigere end forventet, så vent ikke for længe med at booke!

Send os en forespørgsel

"*" indikerer påkrævede felter

Skriv dit navn*
DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ