Om Kompas Hotel

AALBORGS HYGGELIGSTE HOTEL

Centralt placeret og nyrenoveret. Det gør KOMPAS Hotel Aalborg til et attraktivt og yndet hotel i Aalborg, hvor den personlige oplevelse er i fokus.

Med over 100 år i byen, først som sømandshjem og nu som moderne og veldrevet forretnings- og turisthotel, har KOMPAS Hotel Aalborg en traditionsrig arv og en anderledes profil end mange andre hoteller. 

KOMPASSION FOR ALLE

Vores vision har altid været at tage ansvar og vise omsorg for gæsten, medmennesket og omverdenen. Det kalder vi for KOMPASsion. Læs mere om hvordan vi tager ansvar for bæredygtighed og de sociale, økonomiske og miljømæssige aspekter i det. Du kan læse mere om vores miljøpolitik og konkrete tiltag her.

JOB OG KARRIERE

På KOMPAS Hotel Aalborg har vi mange dygtige og engagerede medarbejdere.

PARKERING

Vi har 32 udendørs parkeringspladser til rådighed lige uden for hovedindgangen samt en parkeringskælder med 10 almindelige pladser og en handikapplads. Efter du har parkeret på vores parkeringsplads, kan du registrere din bils nummerplade og betale for parkering gennem Easy Park, Park Park eller OK app.

Vores udendørsparkering har flere ladestander af type Monta. Registrering og betaling foregår via linket. Bemærk venligst, at man ikke kan forudbestille en parkeringplads.

I forlængelse af hotellets p-plads ligger der også en offentlig p-plads med betaling mellem kl. 8.00 og 19.00.

Se et overblik over vores parkeringsmuligheder her.

EN DEL AF SMALL DANISH HOTELS

Over 80 forskellige trendy cityhoteller, eventyrlige slotte, traditionelle kroer og hyggelige herregårde landet over er en del af Small Danish Hotels-kæden. Alle hoteller har mindst tre stjerner, og der er altid garanti for dagens bedste værelsespris. KOMPAS Hotel Aalborg er det eneste hotel i Aalborg og omegn, som er en del af den populære hotelkæde.

BENEFITS TIL ALLE GÆSTER

Vores gæsteklub, Benefits, præmierer alle bookinger med point, som kan benyttes til betaling af nye ophold, gaver i pointshoppen eller restaurantregninger. Og der skal ikke mange point til, før det giver gevinst. Læs, hvorfor vi anbefaler, at du siger ”ja tak” til Benefits.

WEEKENDTUR MED NYE OPLEVELSER

Vi tilbyder i samarbejde med Small Danish Hotels en række spændende pakketilbud til store og små. Kombinér et lækkert hotelophold inkl. stor morgenbuffet med fx eksklusiv portvinssmagning, en tur i Aalborg Zoo, kunst & kultur, golf eller gastronomiske oplevelser.

Læs mere, og book direkte på www.smalldanishhotels.dk.

Statsaftaler

KOMPAS Hotel Aalborg har indgået en aftale med Moderniseringsstyrelsen, hvilket betyder, at vi kan tilbyde rigtig gode priser for statsansatte på overnatning.

MÆRK HISTORIENS VINGESUS

KOMPAS Hotel Aalborg blev oprindeligt grundlagt som Aalborg Sømandshjem tilbage i 1905 og var i mange år et fast tilholdssted for sømænd, der lagde til havn i Aalborg og havde brug for et roligt, kristent værested. Men da Aalborg Værft, som var storleverandør af tilrejsende sømænd i byen, lukkede i 1988, skiftede hotellet strategi.

VÆRDIER SOM KAN MÆRKES

KOMPAS Hotel Aalborg skiller sig ud fra mængden af hoteller i Aalborg, fordi vi gør dit ophold til en personlig oplevelse. Her er du aldrig blot et nummer i rækken, for vores værdier er, at alle behandles ligeværdigt og med hjertevarme.

MILJØPOLITIK

På KOMPAS Hotel Aalborg har vi stort fokus på miljøet og naturen, og arbejder aktivt for hele tiden at forbedre os.

STANDARDBETINGELSER

Hvad med tjek-ind, annullering, rygning og glemte sager? Det kan du læse mere om i vores standardbetingelser.

GOD FONDSLEDELSE

Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens § 77 a.

Vind et hotelophold

Ved tilmelding til nyhedsbrevet deltager du automatisk i vores månedlige lodtrækning om et hotelophold.