KOMPASsion

Dit ophold gør en forskel

KOMPAS Hotel Aalborg er et 100 % non-profit hotel. Hver en krone af overskuddet fra hoteldriften går ubeskåret til velfærdsarbejde. Hver gang du vælger os, er du med til at støtte vores socialt velfærdsarbejde, specielt for søfolk og andre i det maritime miljø.

Socialt arbejde blandt søfolk

Livet som sømand er hårdt; tonen på skibet kan være barsk, og familien er langt væk. Man lever under små forhold og er væk hjemmefra i op til ni måneder ad gangen. Men heldigvis tager Seaman Aalborg sig godt af de tusindvis af søfolk, der hvert år kommer til byen.

Vi støtter…

KOMPAS Hotel støtter lokale samarbejdspartnere og en række af velfærdsprojekter. Herunder kan du se en opdateret overblik over vores samarbejdspartnere vi er med til at sponsorere.

Sømandsmissionen

KOMPAS Hotel Aalborg er oprindeligt stiftet af Indenlandsk Sømandsmission. Dem har vi mulighed for at støtte via vores formålsparagraf. I 2022 har vi doneret 500 000 kr. som går til vores lokale sømandsmissionærs løn og andre konkrete opgaver. Sømandsmissionens nyeste projekt er at forbedre unges trivsel på de danske søfartsskoler, hvor der ansættes 1 ny medarbejder til at varetage denne opgave. Se mere nedenfor om Sømandsmissionens kernefortælling.

De danske sømandshjem

KOMPAS Hotel Aalborg er i dag et moderne hotel, men vi blev oprindeligt grundlagt som et sømandshjem i 1905 – en arv, som vi er stolte af og stadig bygger på. Vi har to søsterhoteller i Danmark og tre i Grønland.

Strikkeklub for Seaman Aalborg

I over 100 år har Seaman Aalborg i december delt hjemmestrikkede sokker og huer ud til søfolk, og denne juletradition fortsætter! Hver anden onsdag mødes en gruppe damer på KOMPAS Hotel Aalborg for at strikke og hygge for et godt formål. Vil du være med?