fbpx
KOMPASsion 2019-06-05T13:35:38+00:00

KOMPASsion

Dit ophold gør en forskel

KOMPAS Hotel Aalborg er et 100 % non-profit hotel. Hver en krone af overskuddet fra hoteldriften går ubeskåret til velgørenhedsarbejde. Hver gang du vælger KOMPAS Hotel Aalborg, er du med til at støtte socialt velfærdsarbejde, specielt for søfolk og andre i det maritime miljø.

Socialt arbejde blandt søfolk

Livet som sømand er hårdt; tonen på skibet kan være barsk, og familien er langt væk. Man lever under små forhold og er væk hjemmefra i op til ni måneder ad gangen. Men heldigvis tager Seaman Aalborg sig godt af de tusindvis af søfolk, der hvert år kommer til byen.

Læs mere

Strikkeklub for Seaman Aalborg

I over 100 år har Seaman Aalborg i december delt hjemmestrikkede sokker og huer ud til søfolk, og denne juletradition fortsætter! Hver anden onsdag mødes en gruppe damer på KOMPAS Hotel Aalborg for at strikke og hygge for et godt formål. Vil du være med?

Læs mere

De danske sømandshjem

KOMPAS Hotel Aalborg er i dag et moderne hotel, men vi blev oprindeligt grundlagt som et sømandshjem i 1905 – en arv, som vi er stolte af og stadig bygger på. Vi har to søsterhoteller i Danmark og tre i Grønland.

Læs mere
Booking