Weekend & Ferie

Weekendophold i Aalborg: hold en pause fra hverdagen

Det kan godt betale sig at vælge et pakketilbud, når du skal til Aalborg. Så får du ikke bare en god hoteloplevelse, men sparer også penge på ekstra fornøjelser. Vi har testet og udvalgt de bedste steder, og giver dig skarpe priser på events, ture og restauranter i kombination med overnatning og morgenbuffet.

INSPIRATION & FORKÆLELSE

Udforsk vores nøje udvalgte ophold, omhyggeligt sammensat i samarbejde med Aalborgs fremtrædende seværdigheder, oplevelsessteder, og vores personligt udvalgte favorit spisesteder. Disse ophold er designet til at fremhæve det bedste, byen har at tilbyde.

Oplevelser, Gastronomi, Kultur

Kultur i Aalborg

Oplev Aalborgs kunst og kultur med et ophold, der inkluderer besøg på Kunsten, Utzon Centeret og kulinariske oplevelser på lokale restauranter.
Fra 2209 kr.
Ved 1 værelse / 2 personer pr. nat

Weekend, Shopping, Ferie

Shoppingophold i Aalborg

Forkæl jer selv med en hotelophold inklusiv 20% rabat, lækker frokost på Salling Rooftop med betagende udsigt, og afslut dagen med en hyggelig middag på en af byens moderne caféer.
Fra 1829 kr.
Ved 1 værelse / 2 personer pr. nat

Oplevelser, Gastronomi, Spa

Spaophold

Giv dig selv lidt af velfortjent selvforkælelse og afslapning.
Fra 1929 kr.
Ved 1 værelse / 2 personer pr. nat

Gastronomi, Weekend, Ferie

Ophold med Middag

Oplev det ideelle ophold med en afslappende overnatning, en fristende morgenmad og et udvalg af to forskellige restauranter til din middag.
Fra 1749 kr.
Ved 1 værelse / 2 personer pr. nat

Gastronomi, Weekend

Søndagsophold

Den gode måde at starte eller afslutte dit besøg i Aalborg på.
Fra 1549 kr.
Ved 1 værelse / 2 personer pr. nat

Det kan være en fordel at vælge et af vores deals i Aalborg, når du planlægger et Nyd dit weekendophold i Aalborg med spændende aktiviteter som at udforske seværdigheder, shoppe, besøge Utzon Center, nyde naturen ved Limfjorden, tage på en bådtur og besøge Aalborgtårnet for en fantastisk udsigt over byen. Vores hotel tilbyder en bred vifte af deals og miniferie, der kan gøre dit weekendophold i Aalborg endnu mere mindeværdigt.

Få en behagelig oplevelse i hjertet af Aalborg. Vores hotelværelser og suite er designet med fokus på både komfort og æstetik, så du kan slappe af og nyde dit ophold hos os.

Aalborg er kendt for sit blomstrende mad- og drikkescene og tilbyder et bredt udvalg af restauranter og caféer. Giv dig selv en kulinarisk oplevelse ved at besøge tapasrestaurant Pingvin eller den prisvindende Restaurant Alimentum

Hvis du leder efter afslapning og wellness under dit weekendophold i Aalborg, så er der flere gode muligheder. Forkæl dig selv med en afslappende wellness tur i Gigantium Svømmehal hvor du finder dampbad, klassisk sauna, boblebad og saunagus flere gange om dagen.

Aalborg byder også på smuk natur og muligheder for udendørsaktiviteter. Tag en gåtur langs Limfjorden og nyd den friske luft og den smukke udsigt over vandet. Du kan også cykle rundt i byen og udforske de grønne områder som den nyrenoveret Karolinelund eller Østre Anlæg.

Elsker du storbyferie og shopping? Vores shoppingophold inkluderer en eksklusiv 20% rabat voucher til Salling Aalborg. Hotellet ligger også tæt på byens to hyggelige gågader med et væld af butikker.

Vind et hotelophold

Ved tilmelding til nyhedsbrevet deltager du automatisk i vores månedlige lodtrækning om et hotelophold.