Arrangementer

Et arrangement på KOMPAS Hotel Aalborg holdes i charmerende, moderne rammer, hvor I føler jer hjemme og bliver godt serviceret. Om I er et større eller mindre selskab, der skal fejre en særlig dag, gør ingen forskel på vores service. Vi tilbyder til alle stor fleksibilitet og individuel indretning af lokalet, og vi garanterer en god oplevelse i hyggelige omgivelser midt i Aalborg.

Smag på portvinens finesser

Oplev portvinens smagfulde rækkevidde, når vi afholder eksklusive portvinssmagninger med lokale portvinseksperter fra Den Lille Quinta. Mens de guider jer igennem fem forskellige specialportvine fra Dourodalen i Portugal, serverer vi en udsøgt tapasbuffet til.

Glassmagning: Oplev vinens facetter

Overrask dine kunder eller kolleger med glassmagning til jeres næste arrangement, og giv dem en usædvanlig oplevelse. Glassets udformning har enorm indflydelse på både duft og smag i det øjeblik, du indtager vinen – på godt og ondt!
Vi glæder os til at se jer! Book, eller hør nærmere hos Pia Hovaldt Mathiassen, konferencechef, på (+45) 41 71 09 93, eller send hende en e-mail på pia@kompashotel.dk.

Book dit Arrangement her

"*" indikerer påkrævede felter

Skriv dit navn*
DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ

Mindesammenkomster

På KOMPAS Hotel Aalborg skaber vi rammerne for en rolig og stemningsfyldt mindestund efter begravelsen eller bisættelsen af jeres kære. Vi har mange års erfaring med afholdelse af mindesammenkomster, og vores lyse, velindrettede lokaler, som kan rumme op til 100 gæster, skaber en god og tryg atmosfære.

Menuer til inspiration:

Boller og kage

Smør selv boller med ost og pålæg
Dagens kage
Kaffe, te og isvand

145,- pr. pers.

v. min. 40 gæster, forplejning på buffet
inkl. lokaleleje og moms

Boller og lagkage

Smurt bolle med smør
Dagens lagkage
Småkager
Kaffe, te og isvand

155,- pr. person

v. min. 40 gæster
inkl. lokaleleje og moms

Smørrebrød

2 stk. smørrebrød
Småkager
Kaffe, te og isvand

165,- pr. person

v. min. 40 gæster
inkl. lokaleleje og moms

Bordpynten er klassisk og enkel og større blomsterdekorationer kan tilkøbes eller selv medbringes.
Øvrige drikkevarer kan tilkøbes, og har I specielle ønsker til menu eller andet, hjælper vi gerne.
Er jeres mindesammenkomst under 40 personer, så spørg os efter pris.
Der er gode parkeringsforhold lige ved døren.

Et arrangement er beregnet til 3 timer, hvorefter der betales 900 kr. pr. hver påbegyndt time i lokaleleje.

Specielle ønsker til dagen?

Vi sammensætter dagen præcis efter jeres ønsker og behov. Vi har flere bookinger i 2023 og 2024, men der er stadig ledige datoer. Henvend dig endelig til vores konferencechef Pia Hovaldt Mathiassen for at høre nærmere hvad vi kan gøre for dig.

Telefon: (+45) 41 71 09 93 / E-mail: pia@kompashotel.dk

Pia Hovaldt Mathiassen

Fester og selskaber

Når I skal fejre en helt særlig dag, for eksempel konfirmation, bryllup, rund fødselsdag eller julefrokost, er stemning, indretning af festlokaler og menu nogle af de vigtigste omdrejningspunkter, og det ved vi. Derfor tilbyder vi altid en uforpligtende rundvisning og snak om festen, inden I træffer jeres endelige valg.

KOMPAS Hotel Aalborgs fest- og selskabslokaler rummer op til 100 spisende gæster og er indrettede i varm, nordisk stil. Der er stor fleksibilitet ift. egen indretning og oppyntning af lokalet.

Alle lokaler har moderne AV-udstyr; der er gode parkeringsmuligheder lige ved døren, og så har vi også altid et godt tilbud til eventuelle overnattende gæster.