Fredag den 8. februar 2019 slår vi officielt dørene op for et nybygget og nyrenoveret hotel. Så skal snoren endelig klippes for det nye byggeri, som er en mangeårig drøm, der går i opfyldelse for både bestyrelsen og vores ansatte. Hele weekenden står i fejringens tegn – og især lørdag bliver en stor dag, hvor vi har inviteret hele Aalborg til at kigge forbi til Åbent Hus og fejre, at dette 113 år gamle Aalborg-hotel nu går ind i en ny epoke.

Åbningsprogrammet:

Fredag den 8. februar: Officiel indvielse kl. 14.00-17.00 (lukket event)

Lørdag den 9. februar: Åbent Hus for alle, der har lyst, kl. 13.00-16.00 (se invitation her)

Søndag den 10. februar: Kirkebrunch for alle menigheder i Aalborg kl. 11.30-15.00 (se invitation her)

Alle arrangementerne byder på lidt mundgodt, god stemning og guidede rundvisninger på hotellet

– krydret med gode historier.

Officiel indvielse fredag d. 8. februar

Halvandet års byggeri og renovering er nu slut, og KOMPAS Hotel Aalborg holder endelig officiel indvielse, fredag den 8. februar kl. 14-17, hvor samarbejdspartnere, leverandører, tidligere ledere på sømandshjemmet og tætte venner af huset er inviteret til stor åbningsfest. Formanden for Indenlandsk Sømandsmission, Hans Peter Kristensen, vil klippe snoren, og formanden for bestyrelsen, Carsten Wengel, samt hoteldirektør Bo Kikkenborg holder tale. Bagefter er der guidede rundvisninger på hotellet, let servering i hotellets nye reception og lounge, mens pianisten spiller i baggrunden.

Hotellets ledelse kan ikke vente til at vise de nye, elegante rammer frem for gæsterne:

– Det er nok ikke gået mange næser forbi, at vi har bygget til de sidste to år her på Østerbro. Men faktisk er drømmen om en større udvidelse over 50 år gammel, så det er kæmpe stort, at vi endelig står ved den officielle indvielse på fredag. Det er en meget betydningsfuld milepæl, siger hoteldirektør Bo Kikkenborg.

Et helt nyt hotel står klar

Den nye hotelvinge lægger bl.a. yderligere 55 topmoderne værelser til de eksisterende 55 værelser. Dertil kommer også en stor suite på øverste etage, store handikapvenlige hotelværelser, nye møde- og konferencefaciliteter, stort receptions- og loungeområde, p-kælder og ny indgang mod Musikkens Hus. Derudover har den eksisterende bygning fået et omfattende facadeløft, og der er anlagt nye udendørsfaciliteter. Sidst men ikke mindst har hotellet i mellemtiden skiftet navn til Kompas Hotel Aalborg samt fået nyt logo og visuelt design.

– Når vi kalder os ”det nye Kompas Hotel Aalborg”, så passer det virkelig. Vi tager et kvantespring, hvad angår stil, elegance og moderne faciliteter, og vi glæder os til at vise det frem for hele Aalborg, siger Bo Kikkenborg.

Åbent Hus lørdag d. 9. februar

Og han mener det bogstaveligt talt: Dagen efter den officielle indvielse, lørdag den 9. februar, holder Kompas Hotel Aalborg Åbent Hus fra kl. 13-16 for alle, der har tid og lyst til at kigge forbi og se de nye, moderne faciliteter. Også her vil der være lidt godt til ganen og guidede rundvisninger på hotellet.

– Vi er et 113 år gammelt Aalborg-hotel og nærmest en fast institution i byen. Derfor vil vi ikke lade det gå stille for sig, at vi er færdige med at bygge. Så vi håber, at rigtig mange kommer til Åbent Hus på lørdag og ser det nye hotel. Jeg er sikker på, at folk bliver forbavsede over, hvor lækkert det er blevet, siger Bo Kikkenborg.

Kirkebrunch søndag d. 10. februar

Kompas Hotel Aalborg er funderet på kristne værdier og har også en stærk tilknytning til kirkerne i byen. Derfor afsluttes den store åbningsweekend med, at alle menigheder i byen inviteres til ”kirkebrunch” søndag den 10. februar fra kl. 11.30-15.00.