Aalborg Zoo

Tag en rolig tur i Aalborg Zoo og mærk naturens puls blandt de vilde dyr. Nyd en lærerig dag med familien, hvor dyreverdenen udfoldes, akkompagneret af lækre måltider under åben himmel.

Dyrenes Rige
I hjertet af Aalborg Zoo møder du en mangfoldighed af dyr fra nær og fjern. Fra de majestætiske løver og de legesyge isbjørne til de nysgerrige chimpanser, hver dyreart fortæller sin egen unikke historie. Gå på opdagelse i de forskellige kontinenter i Zoo’en, og få et indblik i dyrenes naturlige levesteder. Med informative skilte og dedikeret personale, er der rig mulighed for at lære om dyrenes verden og de udfordringer, de står over for i naturen.

Interessante Dyreoplevelser
Aalborg Zoo er et vindue til en verden af interessante dyreoplevelser, hvor hver dag byder på nye opdagelser. Udforsk de tematiske zoner, og træd ind i en verden, hvor den vilde natur er i fokus. Her kan du opleve alt fra de stolte afrikanske elefanter og de majestætiske asiatiske tigre til de charmerende pingviner og de legesyge røde pandaer. Gennem de velanlagte stier og udsigtspunkter får du mulighed for at se dyrene fra forskellige vinkler, mens informative skilte og interaktive stationer giver dybdegående indsigt i dyrenes adfærd, levesteder og bevaringsstatus.

Vind et hotelophold

Ved tilmelding til nyhedsbrevet deltager du automatisk i vores månedlige lodtrækning om et hotelophold.