Søskendehoteller i Danmark og Grønland

Du vidste sikkert ikke at vores hyggelige hotel i Aalborg har søskende i Danmark og udlandet.  Udover Hotel Frederikshavn og Hotel Bethel, har vi fire søskendehoteller i Grønland. Hotellerne befinder sig i Nuuk, Sisimiut, Aasiaat og Ilulissat og sammen udgør de en af Grønlands største hotelkæder – Hotel SØMA. Til sammen råder hotellerne over 150 moderne hotelværelser samt mange, store møde- og konferencefaciliteter med alt indenfor AV-udstyr og service.

Eksperter i ægte grønlandske oplevelser

Hotel SØMA er her for at introducere jer til et stykke af Grønland, som de i de seneste 50 år har lært godt at kende. De er der for dig fra det første øjeblik, når de arrangerer transport til og fra lufthavn. Hotellerne adskiller sig fra andre i branchen på mange måder, for eksempel, i stedet for traditionelle bycykler kan man leje snescootere. Deres engagerede medarbejdere er eksperter i at skræddersy de bedste arktiske oplevelser som hundeslæde, vandreture eller hvalsafari. Følg hotellernes Facebook og Instagram for at se de flotteste øjeblikke Grønland kan tilbyde.

Hjertevarme i en af klodens koldeste lande

Hotellerne er indrettet med dansk stil med grønlandsk udsmykning og tilbyder varm, autentisk atmosfære. Her begynder dit arktiske eventyr allerede inden du træder ud ad døren.

Hvad forbinder os med Hotel SØMA?

Udover en hyggelig og indbydende atmosfære, er hotellerne i Grønland not-for-profit, lige som KOMPAS Hotel Aalborg. Vores formålsarbejde blandt søfolk og andre i de maritime miljøer er det, som vi har til fælles. Profit fra Hotel SØMA går til blandt andet, deres lokale samfund, børneaktiviteter og støtte til dem som har behov.