Shopping i Aalborg

Aalborg byder på en shoppingoplevelse for enhver smag og budget. Byen er hjemsted for en skøn blanding af charmerende specialbutikker, populære mærkevarebutikker, velassorterede supermarkeder samt indbydende stormagasiner og -centre, både i hjertet af Aalborg og i City Syd.

SALLING AALBORG

Salling, med rødder strækker sig tilbage til 1906, har formået at skabe en moderne oase af shopping i Aalborg siden 1964. Her inviteres du ind i et univers af førende brands inden for mode, livsstil, interiør, velvære og fødevarer. Trænger du til en pause, kan du nyde en velfortjent kaffe hos Starbucks eller på Salling Rooftop, hvor en betagende udsigt over byens tage, Budolfi Kirke og vandet, danner rammen om din frokost.

MAGASIN

Magasin er stedet, hvor tidens trends og godt købmandskab mødes i en atmosfære, der sætter dig i centrum. Uanset om du søger sæsonens nyeste mode, tidløse designklassikere, eksklusivt boligtilbehør eller populære skønhedsbrands, vil du finde det i Magasin. Skulle du ønske en ekstra unik shoppingoplevelse, står Magasins dygtige personlige shoppere klar til at guide dig gratis til de perfekte fund.

GÅGADE-GLÆDER

Aalborgs hjerte pulserer i takt med fodtrin på de hyggelige gågader, Bispensgade og Nørregade. Her kan du gå på opdagelse blandt en række spændende butikker, der lokker med alt fra mode til unikke specialvarer, alt imens du indsnuser den autentiske aalborgensiske atmosfære.

Vind et hotelophold

Ved tilmelding til nyhedsbrevet deltager du automatisk i vores månedlige lodtrækning om et hotelophold.