Tid til dig og dem, du holder af

Efteråret bringer en charmerende palet af farver, køligere temperaturer og en følelse af forandring i luften. I Aalborg, en by rig på historie og kultur, er efterårsferien den perfekte tid til at udforske en række spændende aktiviteter og oplevelser. Vi har samlet masser af inspiration for enhver smag og håber at byde dig og dem, du holder af, velkommen til Aalborg.

Nyd efteråret udendørs

Efteråret fremhæver Aalborgs naturskønhed på en særlig måde. Tag på gåture langs Limfjorden og opdag den nyåbnede Karolinelund med Østerå, der skaber en idyllisk atmosfære. Det er også den perfekte tid til at besøge Aalborg Zoo eller Lindholm Høje, et stemningsfuldt gravsted fra jernalderen og vikingetiden.

Kunst & kultur

Aalborg er fyldt med kunst, bogstaveligt talt. Efterårsferien er den perfekte tid til at opdage gavlmalerier lavet af kunstnere fra hele verden. Du kan opdage dem på egen hånd eller booke en guidet tur her. Arkitekturelskere bør også besøge vores nabo, Utzon Center, og udforske deres nye permanente udstilling om Operaen i Sydney.

Det anbefales også at besøge Aalborg Teater i efterårsferien og se den nye forestilling af Astrid Lindgren, “Mio, min Mio“. Forestillingen henvender sig både til voksne og børn og handler om venskab, mod og håb.

Shopping

Det er næsten umuligt at besøge en storby som Aalborg uden at kigge ind i en af de hyggelige butikker. Fra hotellet kan du nemt udforske Nørregade og Bispensgade, Aalborgs charmerende gågader. Kom også forbi Salling Rooftop, hvor du kan nyde efterårets skønhed med en varm kop kaffe i hånden.

Mad & hygge

Tapas, gourmetburgere, gode italienske restauranter og meget mere ligger inden for gåafstand fra hotellet. Vi har indgået gode aftaler med flere af byens restauranter, og du kan finde rabatkuponer til vores favoritcaféer og restauranter i din digitale gæstebog. Den vil automatisk blive sendt til dig via e-mail, når du checker ind på hotellet.

Billeder: Nicolai Chou Nielsen, Enjoy Nordjylland