Vil du være en del af KOMPAS-holdet?

Vi søger lige nu afløsere under 18 år til køkkenarbejde, såsom opvask, afrydning, rengøring mm.
Arbejdstiden en primært fra kl. 8-13 i weekenden og i ferier. Vi søger stabile afløsere som er klar til at arbejde om sommeren og bagefter. Har du planer om at tage til efterskole, er stillingen måske ikke for dig.

Det er afgørende, at du som KOMPAS-medarbejder har øje for godt værtskab og høj kvalitet. Vi er et hotel, som yder et højt niveau af professionel service, samtidig med at vi holder tonen varm og i øjenhøjde med gæsten. Vi sætter en ære i at møde op med et smil på læben, parat til få vores gæster til at føle sig hjemme.

Ord som humor, stabilitet, hjælpsomhed, fleksibilitet og relevant joberfaring knytter sig også til jobbet. Du skal desuden kunne arbejde inden for vores værdigrundlag, som bygger på omsorg, nærvær, hjertevarme og ligeværdighed.

Ansøgning

Send os en kort ansøgning, hvor du fortæller om dig selv, og hvorfor du gerne vil arbejde for os. Send den til vores køkkenchef Rikke Lysdal Christiansen på rikke@kompashotel.dk

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Hvem er vi?

KOMPAS Hotel Aalborg er et af byens ældste og mest populære hoteller. I over 116 år har hotellet, der oprindeligt blev grundlagt som sømandshjem i 1905, været et velkendt landmærke for byens borgere og et velbesøgt hotel for både danske og udenlandske gæster.
Takket være en markant om- og tilbygning råder vi i dag over 110 hotelværelser samt moderne møde-, konference- og festfaciliteter. Hotellet ligger centralt placeret og har nogle af byens største kulturinstitutioner som nærmeste naboer.

Non-profit hotel

KOMPAS Hotel er et 100 % non-profit hotel, hvor al overskud af hoteldriften går ubeskåret til socialt velfærdsarbejde i det maritime Danmark. Derfor er alle, som vælger KOMPAS Hotel, med til at gøre en forskel for tusindvis af mennesker, som har brug for det. Vores DNA er funderet på kristne værdier, hvor det personlige møde med mennesket, hjertevarme og omsorg er i fokus. Her er alle velkomne, og alle behandles ligeværdigt og med oprigtig interesse.