Juletilbud

Kom og nyd julestemningen i Aalborg midtby. Vi tilbyder 5 unikke juleophold, der kombinerer komfortable hotelophold hos os med spændende byvandringer, shopping, forfriskende ølsmagning, fascinerende street art-opdagelser og ikke mindst hygge med gammeldags æbleskiver og varm gløgg.

Gør din jul uforglemmelig med vores særlige julepakker.

Juleshopping i Aalborg

Vi ved, at den bedste del af julen er at give, ikke at modtage gaver. Vores eksklusive Juleshopping ophold hos KOMPAS Hotel Aalborg vil forvandle din ferieindkøbsliste til en uforglemmelig begivenhed.

Dit ophold begynder med en varm velkomst på KOMPAS Hotel Aalborg, hvor du vil nyde en overnatning i komfortable omgivelser i hjertet af Aalborg. Ved ankomst modtager du en 20% rabatkupon til dine indkøb i Salling, Aalborgs mest kendte stormagasin. Her kan du udforske en verden af julegaver, dekorationer og alt, hvad du behøver for at gøre din jul ekstra speciel. Når du føler dig træt, kan du slappe af på Salling Rooftop, hvor du får serveret en valgfri hovedret, en drink og kaffe.

Så hvorfor nøjes med en almindelig juleshoppingtur, når du kan gøre den til en uforglemmelig oplevelse med vores Juleshopping ophold i Aalborg?

Opholdet er inklusive:

1 overnatning
20% rabatkupon til Salling
1 valgfri hovedret, drink og kaffe på Salling Rooftop
udsøgt morgenbuffet på hotellet.

(Vær opmærksom på weekendens åbningstider på Salling Rooftop.)

Din pris:

1 429 ,-
(2 personer)

Overnatning + byvandring

Er du interesseret i at opdage Aalborg’s ukendte perler og nyde byens julestemning? Nu kan du opleve Aalborg på en helt ny måde med vores eksklusive pakker, der kombinerer en komfortabel overnatning hos os med en spændende guided tur i byen. Herunder kan du se alle fire ture der er skræddersyet til at indfange byens julestemning.

Alle ophold med byvandring er lavet i samarbejde med vores partner Aalborg Guide Forening. Har du spørgsmål til ture og byvandring bedes du at kontakte dem direkte på info@aalborgguideforening.dk.

1. Aalborg Kloster – Julespecial

Nyd et ophold i hjertet af Aalborg og en guidet tur til Aalborg Kloster. Helligåndsklosteret er byens ældste og bedst bevarede bygningskompleks og en af de få klostre, du kan besøge op til jul. Her vil du kunne beundre imponerende kalkmalerier fra 1500-tallet og høre mange spændende fortællinger om stedet. Rundvisningen afsluttes med en ølsmagning af lokalt bryg i klosterkælderen.

Opholdet er inklusiv: 1 overnatning, stor morgenbuffet, rundvisning i Aalborg Kloster, ølsmagning i klosterkælderen

Din pris: 1445 (2 voksne)

Tilgængelige datoer:

Ankomstdag er som udgangspunkt samme dag som arrangementet, ønskes en anden ankomstdag kontakt: info@aalborgguideforening.dk.

2. Aalborg Chokolade, Street Art & Julecocktail

Nyd et ophold i hjertet af Aalborg og en guidet tur fyldt med julestemning gennem byen. Vores hotel ligger kun en kort afstand fra Aalborg Chokoladebutik, hvor din tur starter. Her kan du smage på lokal håndlavet chokolade, efterfulgt af en spadseretur gennem Aalborgs smalle gader og gyder, hvor du vil opdage nogle af de mange imponerende gavlmalerier skabt af både internationale og danske kunstnere. Turen afsluttes med en skøn julecocktail og snacks hos D’Wine Bar.

Opholdet er inklusiv: 1 overnatning, stor morgenbuffet, chokolade smagsprøver, Street Art byvandring, Julecocktail og snacks

Din pris: 1395 (2 voksne)

Tilgængelige datoer:

Ankomstdag er som udgangspunkt samme dag som arrangementet, ønskes en anden ankomstdag kontakt: info@aalborgguideforening.dk.

3. Gammeldaws æbleskiver og Street Art

Kombiner dit ophold hos os med en opdagelse af Aalborgs Street Art gavlmalerier, som i år fejrer 10-års jubilæum. Jubilæet markeres med 10 helt nye malerier, og din byvandring starter ved Friis, som ligger tæt på vores hotel. Turen slutter på Salling Rooftop med hjemmelavede æbleskiver og gløgg.

Opholdet er inklusiv: 1 overnatning, stor morgenbuffet, Street Art byvandring, gløgg og hjemmelavede æbleskiver på Salling Rooftop.

Din pris: 1395 kr (2 voksne)

Tilgængelige datoer:

Ankomstdag er som udgangspunkt samme dag som arrangementet, ønskes en anden ankomstdag kontakt: info@aalborgguideforening.dk.

4. Duus, familiesaga og Aalborg legende

Besøg os i hjertet af Aalborg og kombiner dit ophold med rundvisning i Duus, den legendariske vinkælder fra 1918, hvor whisky er blevet fremstillet, og hvor nazisterne blev forment adgang under 2. verdenskrig. Duus Vinkjælder er net-op blevet restaureret og mange historier er fundet i gemmerne. Efter rundvisningen bydes på en juleklassiker, gløgg og æbleskiver, i den smukt julepyntede kælder.

Opholdet er inklusiv: 1 overnatning, stor morgenbuffet, rundvisning i Duus Vinkjælder, gløgg og æbleskiver

Din pris: 1395 (2 voksne)

Tilgængelige datoer:

Ankomstdag er som udgangspunkt samme dag som arrangementet, ønskes en anden ankomstdag kontakt: info@aalborgguideforening.dk.