Hold jeres julefrokost i charmerende, moderne rammer midt i byen. Her kan I føle jer hjemme og godt serviceret, mens I hygger jer og nyder den gode julestemning.

Menuen kommer fra Musikkens Spisehus, som serverer smagsoplevelser ud over det sædvanlige – uanset om I går efter den traditionelle julemenu eller vælger ”den med et twist”. Se hele menuudvalget her.

Vi tilbyder festlokaler for 20-67 spisende gæster. Lokalerne er indrettede i varm, nordisk stil, og bordene står klar med klassisk og elegant opdækning. Har I andre ønsker til indretning og oppyntning, kan det også arrangeres.

Alle lokaler har moderne AV-udstyr; der er gode parkeringsmuligheder lige ved døren, og så har vi også altid et godt tilbud til eventuelle overnattende gæster.

Kom gerne forbi til et uforpligtende møde, og se faciliteterne, inden I træffer jeres endelige valg. Og husk, at julen altid kommer hurtigere end forventet, så vent ikke for længe med at bestille!

Klik her for at læse mere om menu, oppyntning m.m., og kontakt gerne vores konferencechef, Pia Hovaldt Mathiasen, som står klar til at besvare alle dine spørgsmål. Du fanger hende på 41 71 09 93  og pia@kompashotel.dk.

Sådan holder I en COVID19-sikker julefrokost
Ud over god plads, håndsprit og handsker får I også jeres helt eget festlokale og naturligvis jeres egen julebuffet, som ikke skal deles med andre selskaber. I kan også vælge en 3-retters, portionsanrettet julemenu. I skal ikke gå på kompromis, hverken med sikkerhed eller god julestemning.