Hoteltilbud

Det kan godt betale sig at vælge et pakketilbud, når du skal til Aalborg. Så får du ikke bare en god hoteloplevelse, men sparer også penge på ekstra fornøjelser. Vi har testet og udvalgt de bedste steder, og giver dig skarpe priser på events, ture og restauranter i kombination med overnatning og morgenbuffet.

Smag på Italien

Kombiner dit ophold hos os med en oplevelse for dine smagsløg. I Aalborg midtby ligger restaurant La Locanda, hvor du kan nyde autentisk italiensk mad, høj kvalitet og udsøgt service i rustikke omgivelser. Kok og indehaver Carlo serverer ægte italienske retter, inspireret af opskrifter fra sin bedstemor og parret med italienske kvalitetsvine. Restauranten er uden tvivl en af Aalborgs gastronomiske perler. Heldigvis, har vi forhandlet et godt tilbud til jer.  

Opholdet er inklusiv: Snack og 4 retters menu med 4 glas vin hos restaurant La Locanda, 1 overnatning, stor morgenbuffet

Din pris:                                          2595 kr (2 voksne)
Du sparer cirka:                          500 kr

Book ophold her

Søndagstilbud

Vores søndagsophold er en god måde at starte eller afslutte dit besøg i Aalborg på. Vi byder på en overnatning centralt i Aalborg og et glas lokaløl, vin eller en god drink i hotellets bar. 

Opholdet er inklusiv: 1 overnatning, valgfri drink i hotellets bar, stor morgenbuffet

Din pris:                                          999 kr
Du sparer cirka:                           254 kr

Book ophold her

10% rabat på overnatning med morgenmad

Vil du helst selv bestemme hvad du vil se og opleve i Aalborg? Her kan få 10% rabat på din booking af overnatning med morgenmad.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Book med 10% rabat

Ophold ved Limfjorden

Forkæl dig selv med et ophold i byens centrum og med middag ved Limfjorden. KOMPAS Hotel ligger tæt på den nyrenoveret havnepromenade som strækker sig langs byen hele vejen til den charmerende lystbådehavn. Her vil du få middag i restaurant Ombord som ligger lige ved vandet med udsigt og terrasse ved vandet. Lystbådehavn er et dejlig område især om foråret og sommeren. Man kan nemt køre og parkere ved restauranten, men vi anbefaler at du går turen langs vandet som tager ca. 35 minutter. Du kan også låne en cykel hos os til kun 60 kr. om dagen og cykle til restauranten på ca. 10 minutter.

Opholdet er inklusive: 1 overnatning, stor morgenbuffet, 2-retters* middag hos resturant Ombord og drink i hotellets bar.

*Middagen består af en hovedret som kan enten være stjerneskud eller wienerschnitzel efterfulgt af trifli til dessert. Alt andet afregnes efter forbrug i restauranten.

Din pris:                                        1559 kr
Du sparer cirka:                         342 kr

Book ophold her

Kunst og kultur

Gå på opdagelse i den alsidige kunst og kreativitet, som Aalborg kan tilbyde. Oplev flot og utraditionel moderne kunst på kunstmuseet Kunsten, og mød verdens bedste arkitekter samt deres kreationer i Utzon Centeret. Chancen for at blive inspireret er stor! Når du kommer retur, sætter én af vores farveskiftende drinks prikken over i’et på en dag fyldt med indtryk og kreativitet.

Opholdet er inklusive: 1 overnatning, stor morgenbuffet, billetter til hhv. Kunsten og Utzoncenter og en drink i hotellets bar.

Din pris:                                          1599 kr (2 voksne)
Du sparer cirka:                           414 kr

Book ophold her

Spaophold

Trænger du til lidt selvforkælelse og afslapning? Giv dig selv en klassisk spaoplevelse i Gigantiums lækre wellness-afdeling, hvor du kan nyde en tur i sauna, biosauna, jacuzzi eller dampbad. Måske tør du også hoppe i koldvandskaret? Når du kommer retur, venter dig en gratis drink i hotellets bar.

Opholdet er inklusive: 1 overnatning, stor morgenbuffet, adgang til Gigantium Wellness og drink i hotellets bar.

Din pris:                                          1245 kr
Du sparer cirka:                           192 kr

Book ophold her

Fisk og skaldyr

Elsker du frisk fisk fra havet? Kombinér dit ophold med et besøg på Aalborgs anerkendte gastronomiske fiskerestaurant, Fisk og Skaldyr. Her kan du smage delikatesser som østers, hummer og kaviar. Forkæl dig selv med en 3-retters menu efterfulgt af en lækker drink i hotellets bar, når du kommer tilbage igen.

Opholdet er inklusive: 1 overnatning, stor morgenbuffet, 3-retters middag hos restaurant Fisk og Skaldyr og drink i hotellets bar.

Din pris:                                       1799 kr
Du sparer cirka:                        402 kr

Book ophold her

Miniferie

Du har fortjent at holde miniferie hvor du ikke behøver tænke på alt det praktiske. Ved ankomst byder vi dig velkommen med en velkomstdrink og hver aften kan du nyde to-retters middag i fransk bistrostemning på restaurant Provence. Du har alle muligheder for at gå på opdagelse i Aalborgs hyggelige gågader og nyde byens mange cafeer og restauranter.

Opholdet er inklusive: minimum 2 overnatninger, stor morgenbuffet, 1 drink I hotellets bar på ankomstdagen, middag hos restaurant Provence alle dage.

Din pris:                                      2939 kr (2 overnatninger, 2 voksne)
Du sparer cirka:                       565 kr
   

Book ophold her