Hoteltilbud

Det kan godt betale sig at vælge et pakketilbud, når du skal til Aalborg. Så får du ikke bare en god hoteloplevelse, men sparer også penge på ekstra fornøjelser. Vi har testet og udvalgt de bedste steder, og giver dig skarpe priser på events, ture og restauranter i kombination med overnatning og morgenbuffet.

Kunst og kultur

Gå på opdagelse i den alsidige kunst og kreativitet, som Aalborg kan tilbyde. Oplev flot og utraditionel moderne kunst på kunstmuseet Kunsten, og mød verdens bedste arkitekter samt deres kreationer i Utzon Centeret. Chancen for at blive inspireret er stor! Når du kommer retur, sætter én af vores farveskiftende drinks prikken over i’et på en dag fyldt med indtryk og kreativitet.

Opholdet er inklusive: 1 overnatning, stor morgenbuffet, billetter til hhv. Kunsten og Utzoncenter og en drink i hotellets bar.

Pris:
2 voksne:                                          1299 kr

Book ophold her

Spaophold

Trænger du til lidt selvforkælelse og afslapning? Giv dig selv en klassisk spaoplevelse i Gigantiums lækre wellness-afdeling, hvor du kan nyde en tur i sauna, biosauna, jacuzzi eller dampbad. Måske tør du også hoppe i koldvandskaret? Når du kommer retur, venter dig en gratis drink i hotellets bar.

Opholdet er inklusive: 1 overnatning, stor morgenbuffet, adgang til Gigantium Wellness og drink i hotellets bar.

Pris:
2 voksne:                                          1245 kr

Book ophold her

Fisk og skaldyr

Elsker du frisk fisk fra havet? Kombinér dit ophold med et besøg på Aalborgs anerkendte fiskerestaurant, Fisk og Skaldyr. Her kan du smage delikatesser som østers, hummer og kaviar. Forkæl dig selv med en 3-retters gourmetmenu efterfulgt af en lækker drink i hotellets bar, når du kommer tilbage igen.

Opholdet er inklusive: 1 overnatning, stor morgenbuffet, 3-retters middag hos restaurant Fisk og Skaldyr og drink i hotellets bar.

Pris:
2 voksne:                                          1799 kr

Book ophold her

Miniferie

Du har fortjent at holde miniferie hvor du ikke behøver tænke på alt det praktiske. Ved ankomst byder vi dig velkommen med en velkomstdrink og hver aften kan du nyde to-retters middag i fransk bistrostemning på restaurant Provence. Du har alle muligheder for at gå på opdagelse i Aalborgs hyggelige gågader og nyde byens mange cafeer og restauranter.

Opholdet er inklusive: minimum 2 overnatninger, stor morgenbuffet, 1 drink I hotellets bar på ankomstdagen, middag hos restaurant Provence alle dage.

Pris (2 overnatninger):
2 voksne:                                          2939 kr

Book ophold her