Hoteltilbud

Det kan godt betale sig at vælge et pakketilbud, når du skal til Aalborg. Så får du ikke bare en god hoteloplevelse, men sparer også penge på ekstra fornøjelser. Vi har testet og udvalgt de bedste steder, og giver dig skarpe priser på events, ture og restauranter i kombination med overnatning og morgenbuffet.

Black Friday

Book dit kommende hotelophold til en ekstra skarp pris: Du sparer 25 % på alle overnatninger mellem d. 16. december 2022 og 28. februar 2023.*

Rabatkoden er KUN åben 48 timer i denne Black Friday-weekend. For at få rabatten skal du booke online nu på fredag eller lørdag (25. eller 26. november 2022).

*Hotellet holder julelukket fra d. 24. december 2022 til 1. januar 2023 begge dage inklusive.

Book nu:

Book med Black Friday rabat her

Spise med Price

Leder du efter gastronomiske oplevelser i Aalborg? Oplev Brdr. Prices hyggelige restaurant i Aalborgs historiske midtby. Nyd god mad og godt selskab i restauranten, som kombinerer klassisk fransk bistrostemning med det danske køkken. Brdr. Price lægger vægt på præsentation og maksimal smag på tallerkenen. Din gastronomiske oplevelse begynder med en lækker velkomstdrink efterfulgt af en 2-retters menu efter kokkens valg.

Opholdet er inklusive: 1 overnatning, stor morgenbuffet, velkomstdrink og 2-retters menu hos restaurant Brdr. Price.

Pris:
2 voksne:                                          1549 kr

Tillæg Superior-værelse:           +200 kr

Book her

Kunst og kultur

Gå på opdagelse i den alsidige kunst og kreativitet, som Aalborg kan tilbyde. Oplev flot og utraditionel moderne kunst på kunstmuseet Kunsten, og mød verdens bedste arkitekter samt deres kreationer i Utzon Centeret. Chancen for at blive inspireret er stor! Når du kommer retur, sætter én af vores farveskiftende drinks prikken over i’et på en dag fyldt med indtryk og kreativitet.

Opholdet er inklusive: 1 overnatning, stor morgenbuffet, billetter til hhv. Kunsten og Utzoncenter og en drink i hotellets bar.

Pris:
2 voksne:                                          1299 kr

Tillæg Superior-værelse:           +200 kr

Book her

Spaophold

Trænger du til lidt selvforkælelse og afslapning? Giv dig selv en klassisk spaoplevelse i Gigantiums lækre wellness-afdeling, hvor du kan nyde en tur i sauna, biosauna, jacuzzi eller dampbad. Måske tør du også hoppe i koldvandskaret? Når du kommer retur, venter dig en gratis drink i hotellets bar.

Opholdet er inklusive: 1 overnatning, stor morgenbuffet, adgang til Gigantium Wellness og drink i hotellets bar.

Pris:
2 voksne:                                          1149 kr

Tillæg Superior-værelse:           +200 kr

Book her

Fisk og skaldyr

Elsker du frisk fisk fra havet? Kombinér dit ophold med et besøg på Aalborgs anerkendte fiskerestaurant, Fisk og Skaldyr. Her kan du smage delikatesser som østers, hummer og kaviar. Forkæl dig selv med en 3-retters gourmetmenu efterfulgt af en lækker drink i hotellets bar, når du kommer tilbage igen.

Opholdet er inklusive: 1 overnatning, stor morgenbuffet, 3-retters middag hos restaurant Fisk og Skaldyr og drink i hotellets bar.

Pris:
2 voksne:                                          1549 kr

Tillæg Superior-værelse:           +200 kr

Book her

Golfophold

Vil du prøve at få et hole-in-one? Kom og spil det 500 år gamle spil i skønne nordjyske omgivelser. Ørnehøj Golfklub er det rigtige sted til både nybegyndere og øvede golfspillere. Nyd den friske luft, og prøv kræfter med 18-huls-banen. En gratis drink i hotellets bar, når du kommer tilbage, sætter prikken over i’et på en oplevelsesrig dag.

Opholdet er inklusive: 1 overnatning, stor morgenbuffet, 1 greenfee hos Ørnehøj Golfklub og en drink i hotellets bar.

Pris:
2 voksne:                                          1549 kr

Tillæg Superior-værelse:           +200 kr

Book her

Cykelophold

Den bedste måde at opdage byen på er på cyklen. Tag på en hyggelig cykeltur direkte fra hotellet langs Limfjorden. Du kan nyde udsigten over vandet og cykle lige forbi nogle af byens seværdigheder som Utzon Center, Nytorv eller Aalborg Streetfood. Opholdet er inklusive indgang til det maritime oplevelsescenter Springeren, som også ligger ved vandet ved Aalborg Streetfood. Her findes der noget til enhver alder som piratspil, sejlsimulator eller en gammel dykkertank du kan kravle ind i. En gratis drink i hotellets bar sætter prikken over i´et på en oplevelsesrig dag.

Opholdet er inklusiv: 1 overnatning, morgenmad, biletter til maritime oplevelsescenter Springeren, drink i hotellets bar

Pris:
2 voksne:                                          1149 kr

Tillæg Superior-værelse:           +200 kr

Book her

Miniferie

Du har fortjent at holde miniferie hvor du ikke behøver tænke på alt det praktiske. Ved ankomst byder vi dig velkommen med en velkomstdrink og hver aften kan du nyde to-retters middag i fransk bistrostemning på restaurant Provence. Du har alle muligheder for at gå på opdagelse i Aalborgs hyggelige gågader og nyde byens mange cafeer og restauranter.

Opholdet er inklusive: minimum 2 overnatninger, stor morgenbuffet, 1 drink I hotellets bar på ankomstdagen, middag hos restaurant Provence alle dage.

Pris (2 overnatninger):
2 voksne:                                          2939 kr

Tillæg Superior-værelse:           +400 kr

Book her