Hoteltilbud

Leder du efter et ophold med spa og selvforkælelse, god mad, eller vil du helst opdage byens perler? Nyd kvalitetstid med dem du holder af mens vi tager os af planlængning. KOMPAS Hotel Aalborg har sat sammen 9 forskellige ophold til dig som leder efter en overnatning med en oplevelse til god pris.

Portvinsmagning

Datoer: d. 7. oktober og d. 11. november 2022

Oplev igen portvinens smagfulde rækkevidde til en eksklusiv aften med portvinssmagning på KOMPAS Hotel Aalborg. Lokale portvinseksperter fra Den Lille Quinta guider jer igennem fem forskellige specialportvine – fra den velkendte søde til den tørre og krydrede. Arrangementet varer cirka to timer, og mens Den Lille Quinta serverer portvin og fortællinger fra de varme lande, serverer vi en udsøgt tapasbuffet, som I kan nyde med de nøje udvalgte vine fra Dourodalen i Portugal. Når arrangementet er færdigt, er I selvfølgelig velkomne til at blive siddende og forsat hygge jer resten af aftenen.

Opholdet er inklusive: 1 overnatning, stor morgenbuffet, portvinsmagning og tapas.

Pris:
2 voksne:                                          1695 kr

Tillæg Superior-værelse:           +200 kr

Book her

Spise med Price

Leder du efter gastronomiske oplevelser i Aalborg? Oplev Brdr. Prices hyggelige restaurant i Aalborgs historiske midtby. Nyd god mad og godt selskab i restauranten, som kombinerer klassisk fransk bistrostemning med det danske køkken. Brdr. Price lægger vægt på præsentation og maksimal smag på tallerkenen. Din gastronomiske oplevelse begynder med en lækker velkomstdrink efterfulgt af en 2-retters menu efter kokkens valg.

Opholdet er inklusive: 1 overnatning, stor morgenbuffet, velkomstdrink og 2-retters menu hos restaurant Brdr. Price.

Pris:
2 voksne:                                          1549 kr

Tillæg Superior-værelse:           +200 kr

Book her

Kunst og kultur

Gå på opdagelse i den alsidige kunst og kreativitet, som Aalborg kan tilbyde. Oplev flot og utraditionel moderne kunst på kunstmuseet Kunsten, og mød verdens bedste arkitekter samt deres kreationer i Utzon Centeret. Chancen for at blive inspireret er stor! Når du kommer retur, sætter én af vores farveskiftende drinks prikken over i’et på en dag fyldt med indtryk og kreativitet.

Opholdet er inklusive: 1 overnatning, stor morgenbuffet, billetter til hhv. Kunsten og Utzoncenter og en drink i hotellets bar.

Pris:
2 voksne:                                          1299 kr

Tillæg Superior-værelse:           +200 kr

Book her

Spaophold

Trænger du til lidt selvforkælelse og afslapning? Giv dig selv en klassisk spaoplevelse i Gigantiums lækre wellness-afdeling, hvor du kan nyde en tur i sauna, biosauna, jacuzzi eller dampbad. Måske tør du også hoppe i koldvandskaret? Når du kommer retur, venter dig en gratis drink i hotellets bar.

Opholdet er inklusive: 1 overnatning, stor morgenbuffet, adgang til Gigantium Wellness og drink i hotellets bar.

Pris:
2 voksne:                                          1149 kr

Tillæg Superior-værelse:           +200 kr

Book her

Fisk og skaldyr

Elsker du frisk fisk fra havet? Kombinér dit ophold med et besøg på Aalborgs anerkendte fiskerestaurant, Fisk og Skaldyr. Her kan du smage delikatesser som østers, hummer og kaviar. Forkæl dig selv med en 3-retters gourmetmenu efterfulgt af en lækker drink i hotellets bar, når du kommer tilbage igen.

Opholdet er inklusive: 1 overnatning, stor morgenbuffet, 3-retters middag hos restaurant Fisk og Skaldyr og drink i hotellets bar.

Pris:
2 voksne:                                          1549 kr

Tillæg Superior-værelse:           +200 kr

Book her

Zooophold

Tag familien med på eventyr i Aalborg Zoo, hvor I kan opleve alle de mest populære zoo-dyr. Vi lover en dag med masser af sjove oplevelser, afsluttet med en stor og lækker familiebuffet hos restaurant Flammen, som har noget for enhver smag. Her kan I slappe af med et glas vin eller øl og al den softice, de kan spise.

Opholdet er inklusive: 1 overnatning, stor morgenbuffet, indgang til Aalborg Zoo og middag på restaurant Flammen.

Pris:
2 voksne:                                          1899 kr

Tillæg Superior-værelse:           +200 kr

Book her

Familieophold

Giv din familie en vild naturoplevelse i Lille Vildmose Centret, hvor I kan møde nogle af Danmarks største vildtlevende dyr som elge, europæiske bisoner og kronhjorte. Kom, og se Danmarks største bestand af vildsvin blive fodret; tag på guidet tur i egen bil, og slut af på den store naturlegeplads. En dag med så mange sjove oplevelser kan kun afsluttes med lækker aftensmad i form af en kæmpe buffet på restaurant Flammen. Her kan I slappe af med et glas vin eller øl, og til al den softice, I kan spise, til dessert.

Opholdet er inklusive: 1 overnatning, stor morgenbuffet, indgang til Lille Vildmose Centret og middag på restaurant Flammen.

Pris:
2 voksne:                                          1599 kr

Tillæg Superior-værelse:           +200 kr

Book her

Golfophold

Vil du prøve at få et hole-in-one? Kom og spil det 500 år gamle spil i skønne nordjyske omgivelser. Ørnehøj Golfklub er det rigtige sted til både nybegyndere og øvede golfspillere. Nyd den friske luft, og prøv kræfter med 18-huls-banen. En gratis drink i hotellets bar, når du kommer tilbage, sætter prikken over i’et på en oplevelsesrig dag.

Opholdet er inklusive: 1 overnatning, stor morgenbuffet, 1 greenfee hos Ørnehøj Golfklub og en drink i hotellets bar.

Pris:
2 voksne:                                          1549 kr

Tillæg Superior-værelse:           +200 kr

Book her

Cykelophold

Den bedste måde at opdage byen på er på cyklen. Tag på en hyggelig cykeltur direkte fra hotellet langs Limfjorden. Du kan nyde udsigten over vandet og cykle lige forbi nogle af byens seværdigheder som Utzon Center, Nytorv eller Aalborg Streetfood. Opholdet er inklusive indgang til det maritime oplevelsescenter Springeren, som også ligger ved vandet ved Aalborg Streetfood. Her findes der noget til enhver alder som piratspil, sejlsimulator eller en gammel dykkertank du kan kravle ind i. En gratis drink i hotellets bar sætter prikken over i´et på en oplevelsesrig dag.

Opholdet er inklusiv: 1 overnatning, morgenmad, biletter til maritime oplevelsescenter Springeren, drink i hotellets bar

Pris:
2 voksne:                                          1149 kr

Tillæg Superior-værelse:           +200 kr

Book her

Miniferie

Du har fortjent at holde miniferie hvor du ikke behøver tænke på alt det praktiske. Ved ankomst byder vi dig velkommen med en velkomstdrink og hver aften kan du nyde to-retters middag i fransk bistrostemning på restaurant Provence. Du har alle muligheder for at gå på opdagelse i Aalborgs hyggelige gågader og nyde byens mange cafeer og restauranter.

Opholdet er inklusive: minimum 2 overnatninger, stor morgenbuffet, 1 drink I hotellets bar på ankomstdagen, middag hos restaurant Provence alle dage.

Pris (2 overnatninger):
2 voksne:                                          2939 kr

Tillæg Superior-værelse:           +400 kr

Book her