Gæster fra hele Danmark honorerer KOMPAS Hotel Aalborg for at have løftet alle gæsteoplevelser med rekordfart. Både når det gælder lækre værelser, morgenmad, imødekommenhed og høj service. Derfor har vi fået titlen, ”Årets Højdespringer”, hos Small Danish Hotels, der har over 80 andre hoteller og kroer.  

Blot halvanden år efter at KOMPAS Hotel Aalborg trådte ind i hotelkæden Small Danish Hotels, kan hotellet gøre plads på kaminhylden til en af branchens fornemste forbrugerpriser. Danskerne har nemlig stemt det aalborgensiske, historiske hotel ind på førstepladsen som Årets højdespringer 2020.

Gæsterne belønner hotellets indsats for at løfte hele overnatningsoplevelsen til nye højder, og byhotellet får hele pladen fuld.

Fantastisk beliggenhed
KOMPAS Hotel Aalborg ligger centralt placeret i den nye del af Aalborg lige ved havnen med Musikkens Hus på den ene side og Nordkraft på den anden. Området byder på en splinterny havnefront og et hav af gastronomiske og kulturelle oplevelser.

100 % non-profit
Hotellet, der drives af fonden Aalborg Sømandshjem, har rødder tilbage til 1905 og har gennem årene udviklet sig til et moderne byhotel, der tiltrækker både ferie- og forretningsgæster.

Hotellet er stadig et 100 % non-profit hotel, hvor al overskud fra hoteldriften går til velgørenhedsarbejde.

Nærvær og personlighed
Det er hoteldirektør Bo Kikkenborg, som har svinget dirigentstokken over gennemmoderniseringen af hotellet, der blev afsluttet i 2018. Hotellet øgede her værelseskapaciteten til 111 topmoderne værelser, ligesom hotellets mødefaciliteter blev opgraderet og fremtidssikret.

– Alle gæsteoplevelser har fået et solidt spark opad, og når gæsterne ligefrem belønner os med en betydningsfuld pris, bekræfter det os i, at vi har ramt den rigtige nerve i hotellet. Men fysiske rammer gør det bestemt ikke alene. Det handler bestemt også om nærvær og personligt værtskab, siger Bo Kikkenborg.

Fordobling af score
I gæstebesvarelserne tager gæsterne blandt andet stilling til værelsets komfort, forplejning, service og beliggenhed. Her sprænger KOMPAS Hotel Aalborg alle rammer og mere end fordobler deres score på kundeloyalitetsbarometret i 2020 set i forhold til 2019.

Høj gæsteloyalitet
Hotellet udmærker sig med en stejl opadgående loyalitetsscore på dejlige og indbydende værelser, den sunde og lækre morgenmad, det personlige værtskab og ikke mindst den perfekte beliggenhed i hjertet af Aalborg, som hotelgæsterne værdsætter og belønner med prisen.