Julefrokost 2021 2021-07-08T12:43:17+02:00

Julefrokost 2021

En julefrokost på KOMPAS Hotel Aalborg holdes i charmerende, moderne rammer, hvor I føler jer hjemme og bliver godt serviceret. Om I er et større eller mindre selskab, der skal fejre årets julefrokost, gør ingen forskel på vores service. Vi tilbyder til alle stor fleksibilitet og individuel indretning af lokalet, og vi garanterer en god oplevelse i hyggelige omgivelser midt i Aalborg.

Hyggelige rammer til årets fest

Når I skal fejre årets julefrokost i Aalborg, er stemning, indretning af festlokaler og menu nogle af de vigtigste omdrejningspunkter, og det ved vi. Derfor tilbyder vi altid en uforpligtende rundvisning og snak om julefrokosten, inden I træffer jeres endelige valg.

KOMPAS Hotel Aalborgs tilbyder fest- og selskabslokaler for 20-80 spisende gæster. Lokalerne er indrettede i varm, nordisk stil og er perfekte til årets julefrokost i Aalborg. Der er stor fleksibilitet ift. egen indretning og oppyntning af lokalet.

Alle lokaler har moderne AV-udstyr; der er gode parkeringsmuligheder lige ved døren, og så har vi også altid et godt tilbud til eventuelle overnattende gæster.

Menuer

KOMPAS Hotel Aalborg tilbyder julemenuer i forskellige kategorier og prisniveauer, og vi tager gerne udgangspunkt i jeres ønsker, når menuen skal sammensættes.

Vi samarbejder med restaurant Fauna i Musikkens Hus, som leverer madoplevelser ud over det sædvanlige.

Vælg fx den traditionelle julebuffet, hvor jeres gæster får alle de lækre retter, der hører julen til.
Eller “Julebuffet med et twist”, hvor der er kræset lidt ekstra for hver eneste bid.

Se alle julemenuer og priser her

Kontakt os og hør nærmere

Kom forbi til et uforpligtende møde, og se lokalerne, før I bestiller. Ring eller skriv til Pia, vores konferencechef, på 41 71 09 93 eller pia@kompashotel.dk. Så vil hun svare på jeres spørgsmål og sørge for, at I får en formidabel julefrokost.

Husk, at julen altid kommer hurtigere end forventet, så vent ikke for længe med at booke!