fbpx
Arrangementer 2019-06-05T13:32:17+00:00

Arrangementer

Et arrangement på KOMPAS Hotel Aalborg holdes i charmerende, moderne rammer, hvor I føler jer hjemme og bliver godt serviceret. Om I er et større eller mindre selskab, der skal fejre en særlig dag, gør ingen forskel på vores service. Vi tilbyder til alle stor fleksibilitet og individuel indretning af lokalet, og vi garanterer en god oplevelse i hyggelige omgivelser midt i Aalborg.

Fest & selskaber

Når I skal fejre en helt særlig dag, hvad end det er konfirmation, bryllup, barnedåb eller julefrokost, er stemning, indretning af festlokaler og menu nogle af de vigtigste omdrejningspunkter, og det ved vi. Derfor tilbyder vi altid en uforpligtende rundvisning og snak om festen, inden I træffer jeres endelige valg.

KOMPAS Hotel Aalborgs fest- og selskabslokaler rummer op til 100 spisende gæster og er indrettede i varm, nordisk stil. Der er stor fleksibilitet ift. egen indretning og oppyntning af lokalet.

Alle lokaler har moderne AV-udstyr; der er gode parkeringsmuligheder lige ved døren, og så har vi også altid et godt tilbud til eventuelle overnattende gæster.

Menuer

KOMPAS Hotel Aalborg tilbyder menuer i forskellige kategorier og prisniveauer, og vi tager gerne udgangspunkt i jeres ønsker, når menuen skal sammensættes.

Vi samarbejder med Musikkens Spisehus, som leverer madoplevelser ud over det sædvanlige.

Vælg fx buffet, hvor jeres gæster får et væld af forskellige smagsoplevelser at vælge i mellem.
Eller sammensæt en gourmetmenu, hvor kokken får lov at kræse for hver eneste bid.

Se alle menuer og prislister her

Mindesammenkomster

På KOMPAS Hotel Aalborg skaber vi rammerne for en rolig og stemningsfyldt mindestund efter begravelsen eller bisættelsen af jeres kære. Vi har mange års erfaring med afholdelse af mindesammenkomster, og vores lyse, velindrettede lokaler, som kan rumme fra 10 til 100 gæster, skaber en god og tryg atmosfære.

Menuer til inspiration:

Menu 1

1/1 bolle med smør og ost
Kringle eller nøddetærte
Hjemmebagte småkager
Kaffe/te og isvand

125 kr. pr. pers.

Menu 2

1/1 bolle med smør og ost
Lagkage
Hjemmebagte småkager
Kaffe/the og isvand

135 kr. pr. pers.

Menu 3

3 stk. smørrebrød/snitter
Hjemmebagte småkager
Frisk frugt

135 kr. pr. pers.

Drikkevarer kan tilkøbes, og har I specielle ønsker til menu eller andet, hjælper vi gerne. Der er gode parkeringsforhold lige ved døren.

Glassmagning: Oplev vinens facetter

Overrask dine kunder eller kolleger med glassmagning til jeres næste arrangement, og giv dem en usædvanlig oplevelse. Glassets udformning har enorm indflydelse på både duft og smag i det øjeblik, du indtager vinen – på godt og ondt!

Læs mere
Booking