Centralt. Hyggeligt. Charmerende.

Velkommen til vores centralt beliggende hotel i Aalborg, et stenkast fra motorvejen og omgivet af byens unikke kultur og naturskønhed.

Opdag vores ophold

Udforsk vores eksklusive tilbud og oplev en uforglemmelig ferie hos KOMPAS Hotel Aalborg.

Opdag vores ophold

Udforsk vores eksklusive tilbud og oplev en uforglemmelig ferie hos KOMPAS Hotel Aalborg.
city-break

Oplevelser | Gastronomi | Kultur

Oplev Aalborgs kunst og kultur med et ophold, der inkluderer besøg på Kunsten, Utzon Centeret og kulinariske oplevelser på lokale restauranter.

Fra 2209 kr.

Ved 1 værelse / 2 personer pr. nat

shopping-ophold

Weekend | Shopping | Ferie

Forkæl jer selv med en hotelophold inklusiv 20% rabat, lækker frokost på Salling Rooftop med betagende udsigt, og afslut dagen med en hyggelig middag på en af byens moderne caféer.

Fra 1829 kr.

Ved 1 værelse / 2 personer pr. nat

spa-ophold

Oplevelser | Gastronomi | Spa

Giv dig selv lidt af velfortjent selvforkælelse og afslapning.

Fra 1929 kr.

Ved 1 værelse / 2 personer pr. nat

tapas-ophold

Gastronomi | Weekend | Ferie

Oplev det ideelle ophold med en afslappende overnatning, en fristende morgenmad og et udvalg af to forskellige restauranter til din middag.

Fra 1749 kr.

Ved 1 værelse / 2 personer pr. nat

Ferie & sæsoner

Udforsk vores inspirerende sæsonbestemte ophold.

Ferie & sæsoner

Udforsk vores inspirerende sæsonbestemte ophold.
ferie-ophold

Oplevelser | Kultur | Shopping | Ferie

Oplev kultur, gastronomi & shopping I hjertet af Aalborg.

Fra 3449 kr.

Ved 2 overnatninger for 2 personer

påskeophold

Kultur | Shopping | Ferie

Oplev Påskens charme i Aalborg med et ophold fuld af kultur og kulinariske oplevelser.

Fra 3449 kr.

Ved 2 overnatninger for 2 personer

ophold-for-2

Oplevelser | Weekend | Ferie

2 natter/ 3 dage i Aalborg: Nyd en bekymringsfri miniferie i Aalborg med velkomstdrink og udsøgte middage på lokale restauranter.

Fra 3339 kr.

Ved 2 overnatninger for 2 personer

KOMPAS Gavekort

Med vores gavekort kan du selv vælge beløbet og skrive en personlig hilsen på gavekortet. Disse fleksible gavekort kan anvendes til køb af overnatning eller pakkeophold direkte på vores hjemmeside.
Hvis du ikke bruger hele beløbet, forbliver restbeløbet på kortet og kan anvendes ved for eksempel et besøg i vores hyggelige bar.

Alt inden for rækkevidde

Du vil opleve, at alt, hvad du har lyst til og behov for, er lige i nærheden. Med fem minutters gang til centrum, fem minutters kørsel til Motorvej E45 og gode parkeringsmuligheder lige ved døren kunne hotellets placering ikke være bedre.

Møder i hjertet af Aalborg

KOMPAS Hotel Aalborg er et moderne konferencehotel, hvor vores nye fløj fra 2018 rummer fem helt nye, fleksible mødelokaler og konferencelokaler med plads fra 4 til 120 deltagere. Alle rum er udstyret med topmoderne AV-faciliteter, kvalitetsmøbler og aircondition. Her får I altid en god oplevelse i professionelle rammer og med hjemlig atmosfære.

Stor og indbydende morgenbuffet

Kom godt fra start med vores store og velassorterede morgenmadsbuffet. Vi åbner for de morgenfriske fra kl. 6.30 på alle hverdage og fra kl. 7.30 i weekenden.

Hygge og hjertevarme

KOMPAS Hotel Aalborg er et af byens ældste og mest populære overnatningssteder. Hos os er alle velkomne, uanset om du er på forretningsrejse, weekendophold eller miniferie. Alle behandles ligeværdigt, og her er hjemligt og dejligt at være.

Hotel med et grønt fokus

På KOMPAS Hotel Aalborg har vi stort fokus på bæredygtighed og de sociale, økonomiske og miljømæssige aspekter i det.

Som Green Key-certificeret hotel har vi forpligtet os til at opfylde en lang række obligatoriske og valgfrie krav inden for bl.a. vand, affald, rengøring, energi, indeklima og udearealer.

Dit ophold gør en forskel

KOMPAS Hotel Aalborg er et 100 % non-profit hotel, hvor hver en krone af overskuddet går ubeskåret til velgørenhedsarbejde. Så hver gang, du vælger KOMPAS Hotel, er du med til at støtte vores humanitære arbejde. Vi kalder det KOMPASsion.

Vind et hotelophold,
uden du ved det!

Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet og komme på KOMPAS-listen deltager du automatisk i vores månedlige lodtrækning om et hotelophold

– bare som tak, fordi du har lyst til at følge med.

PS. Ingen spam fra os. Kun hygge, nyheder og eksklusive tilbud.

Aalborg, Nordens Paris, Dobbelt-A…

– kært barn har mange navne. Nordjyllands hovedstad er en sand kultur- og naturperle, som aldrig skuffer. Gå på opdagelse i byen, som både byder på storbystemning og nordjysk underspillethed.

Vi er medlem af

Small Danish Hotels - logo